We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulaxz wrote:
Ja również widzę kreskę! Kurczę.. bo zaraz ja polecę testować. 😂
Mam w tym cyklu (i pierwszy raz w życiu) wyczulony węch. Nie jestem zadowolona. Ogólnie smrody czuję na kilometr. -
Hej hej!
Przypominam się o wpisaniu mnie poproszę na 20 września
Trzymam kciuki za wrześniówki, w tym miesiącu mój synek kończy 3 latka, od dziś dzielny przedszkolakawE, Olinka1329, szczesciara30, Ekta lubią tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
oj jestt!!!
-
nick nieaktualnymarti7 wrote:Witajcie ponownie
Dzisiaj mój 4dc. Obawiałam się, że jeszcze długo poczekam na okres, ale na szczęście się pojawił (wiedziałam, że i tak cykl był bezowulacyjny).
Dlatego mogę się zapisać na wrześniowe testowanie. Poproszę na 30 września. Ostatnie moje cykle przed bezowulacyjnym miały 32 i 34 dni, więc liczę, że teraz będzie podobnie. No i oczywiście mam ogromną nadzieję, że owulacja TYM RAZEM będzie. Zwłaszcza, że zamierzam suplementować donga po raz pierwszy. Zobaczymy
Także, jeszcze raz, poproszę na 30 września. Trzeba pięknie skończyć miesiąc
Pamiętaj ze dong podnosi estrogeny, wiec musisz być pewna ze nie masz ognisk endometriozy. Inaczej będzie powodować ich wzrost. -
Naczytałam się o testach owu z allegro. I wychodzi na to że pierwsza ciemna kreska, nawet jeśli nie jest na równi z kreska kontrolna oznacza pozytyw. Więc jeśli miałam pozytyw 12 dc (wtedy też były ❤️) , ból świadczący owu zaczął się wieczorem 13 dc i trwał prawie cały 14 dc to myślicie ze jest szansa 🤔🤔?
Lolipop lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Naczytałam się o testach owu z allegro. I wychodzi na to że pierwsza ciemna kreska, nawet jeśli nie jest na równi z kreska kontrolna oznacza pozytyw. Więc jeśli miałam pozytyw 12 dc (wtedy też były ❤️) , ból świadczący owu zaczął się wieczorem 13 dc i trwał prawie cały 14 dc to myślicie ze jest szansa 🤔🤔?
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Pcosik wrote:Jak chcesz brać donga, to popijaj go mlekiem bądź jogurtem. Inaczej bardzo długo się nim odbija, prawie cały dzień.
Pamiętaj ze dong podnosi estrogeny, wiec musisz być pewna ze nie masz ognisk endometriozy. Inaczej będzie powodować ich wzrost.
Ojej, to ma aż tak intensywny smak/zapach? 🙈
Endometriozy nie mam zdiagnozowanej, ani nigdy nie było podejrzenia. Ale bardzo dziękuję za podpowiedź! ❤️ -
nick nieaktualnymarti7 wrote:Ojej, to ma aż tak intensywny smak/zapach? 🙈
Endometriozy nie mam zdiagnozowanej, ani nigdy nie było podejrzenia. Ale bardzo dziękuję za podpowiedź! ❤️
-
Miiniala wrote:Jestem na tym samym etapie co MagdaZ. Już mnie skręca i o mało dzisiaj nie zatestowalam (brawo ja..) 😂 termin miesiączki mam na 11 września ale na bank będę testować w piątek i sobotę. 🤫
Podobnie jak ja ☺️
Termin okresu mam na 10 września, dzisiaj 5dpo i zrobiłam test z wieczornego siku 🥴
No cóż.. Głupio trochę więc dalej wiem, że nic nie wiem 😂
-
Paulinaaa wrote:Ula to poszalalas wieczorny i 5 dni po to chyba nie ma prawa nawet nic wyjść hehehe , Ja dlatego testów nie mam w domu ( mam 1-2 ) żeby nie robić za dużo haha
Zasugerowałam się moim wykresem temperatur 😉
No nic, w sobotę powtórzę ☺️Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Ja jutro popołudniu jadę w końcu na betę (mieliśmy zepsute auto 🥴). Codziennie mam popołudniowe nudności (bez wymiotów) i zaparcia. Temperatura 37 ciągle. Pobolewania w dole brzucha, raz lewo, raz prawo, czasem naraz 🙈 heh. Już nie wiem co mam myśleć. To 29dc, ale 16dpo... w dniu planowanej miesiączki (30.08.) nic nie wyszło na teście.
Olinka1329 lubi tę wiadomość
-
Nayi wrote:Ja jutro popołudniu jadę w końcu na betę (mieliśmy zepsute auto 🥴). Codziennie mam popołudniowe nudności (bez wymiotów) i zaparcia. Temperatura 37 ciągle. Pobolewania w dole brzucha, raz lewo, raz prawo, czasem naraz 🙈 heh. Już nie wiem co mam myśleć. To 29dc, ale 16dpo... w dniu planowanej miesiączki (30.08.) nic nie wyszło na teście.
Trzymamy kciuki! Daj znać jak poszła beta 😘Nayi lubi tę wiadomość