We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
EveB wrote:Dziękuję.💚 To prawda krechy cieszą, ale do końca nie uwierzę poki nie zobaczę grubej krechy lub fajnej rosnacej bety, no a później nie usłyszę bicia serca. Nie dociera to do mnie kompletnie narazie 😉😉😉
EveB lubi tę wiadomość
-
EveB wrote:Na niestety się nie wypowiem, bo dopiero 2 cykl mierze temp. I mało się na tym znam.
Byłam na becie 😂 kupiłam i zrobiłam facelle.
https://zapodaj.net/d9ac80dc6ae54.jpg.html
😲😳🙊
Ja tez dzisiaj bylam na becie, czekam na wyniki.
To sie najlepszy prezent dla męża szykuje 😁EveB lubi tę wiadomość
-
Miśka 91 wrote:Hej dziewczyny . Gratulacje wszystkich 2 kreseczek 😍 Tulę mocno dziewczyny które odwiedziła 🐒 Ja miałam jutro testować ale chyba nawet nie zdążę już czuję brzuch @ i na papierze pojawia się róż więc u mnie kolejny cykl nie udany ...
Kolejny miesiąc, kolejna szansa. Po @ nowe szanse na dwie kreseczki, następny będzie udany 😊Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
EveB gratuluję, mamy nawet ten sam dzień ciąży.
Paulaxz - daj znać jak beta, trzymam kciuki za wyniki.
Przytulam wszystkie Was, które swoje dwie kreski zobaczą w przyszłym cyklu. Już niedługo. ;*
U mnie dzisiaj facelle tak samo intensywne dwie krechy. Jutro mam orbitować przy gabinecie lekarza koło 12. Czekać na możliwość wciśnięcia się..EveB lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie tak wyglądało testowanie owulacji:
https://zapodaj.net/7f547f2d1d3d9.jpg.html
Czy dobrze rozumiem ze wczoraj był wynik pozytywny ( 18 dc)? Seks uprawialiśmy 14, 15 i 18 dc, planujemy tez dziś (19 dc). Myślicie ze jest szansa, ze trafiliśmy/ trafimy?
Gratuluje wszystkim z ⏸, przesyłam ciepłe uściski dla tych, które odwiedziła 🐵, trzymajcie się!🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020 -
Ja się chyba Wami zainspiruje i kupię dziś facelle... może i mnie przyniesie szczęście. Planowo @ jutro lub w środę. Stresuje mnie to bo sama nie wiem czy mam mieć jakieś nadzieje w tym cyklu. Niby wszystko w terminie tylko ta temperatura... Nie wiem czy jest sens ją mierzyć po owulacji czy lepiej dać sobie spokój i mieć większy spokój
EveB lubi tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Gosia0623 wrote:Dziewczyny u mnie tak wyglądało testowanie owulacji:
Czy dobrze rozumiem ze wczoraj był wynik pozytywny ( 18 dc)? Seks uprawialiśmy 14, 15 i 18 dc, planujemy tez dziś (19 dc). Myślicie ze jest szansa, ze trafiliśmy/ trafimy?
Gratuluje wszystkim z ⏸, przesyłam ciepłe uściski dla tych, które odwiedziła 🐵, trzymajcie się!
Pewnie ze jest szansa. Podobno po pozytywnym teście owulacja występuje w ciągu 24-36 h. U mnie też dziś baaaardzo pozytywny owulak. Także trzymam kciuki za Ciebie, a Ty za mnie😁 obyśmy za 2-3 zobaczyły dwie kreskiGosia0623 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Paulaxz wrote:🥺❤
https://naforum.zapodaj.net/e0ee4d7fc000.jpg.html
Gratuluję!!! Jaka wysoka beta! Ja w 3+1 miałam 18.55.Alisek93 lubi tę wiadomość
-
Szyszka90 wrote:Pewnie ze jest szansa. Podobno po pozytywnym teście owulacja występuje w ciągu 24-36 h. U mnie też dziś baaaardzo pozytywny owulak. Także trzymam kciuki za Ciebie, a Ty za mnie😁 obyśmy za 2-3 zobaczyły dwie kreski
Trzymam za nas kciuki tak bardzo bym chciała żeby były 2 kreseczki...Szyszka90 lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020 -
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 10dpo i bialo na tescie. Niczego wiecej sie nie spodziewalam po mojej temperaturze. No ale i tak przykro. Juz testow robic nie bede w tym cyklu, ani wmawiac sobie zadnych objawow, czekam na @
Zastanawiam sie tylko czy wszystko ok z moimi jajowodami. W marcu mialam operacje na jelitach i mam nadzieje, ze nie ma tam w okolicach jajowodow jakichs zrostow czy czegos☹️Starania o pierwsza dzidzie
5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
7.12.2020 ⏸️
16dpo beta 1105
18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
30.12.2020 👣💓
01.02.2021 💓 5.44cm🥰
👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc)
👩🏼34 lata
🧔🏼37 lat
🏠🇨🇦
-
Kasia_Tre wrote:Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 10dpo i bialo na tescie. Niczego wiecej sie nie spodziewalam po mojej temperaturze. No ale i tak przykro. Juz testow robic nie bede w tym cyklu, ani wmawiac sobie zadnych objawow, czekam na @
Zastanawiam sie tylko czy wszystko ok z moimi jajowodami. W marcu mialam operacje na jelitach i mam nadzieje, ze nie ma tam w okolicach jajowodow jakichs zrostow czy czegos☹️
10dpo to bardzo wcześnie, mi też nic nie wychodzilo wtedy. -
Dziewczyny, mam pytanie.
Zamierzam zacząć mierzenie temperatury. Wszędzie czytam, że temperatura przy owulacji się zmienia, ale nigdzie nie pisze kiedy zacząć pomiary. Termometry są doustne lub dopochwowe. Pytanie, czy mozna mierzyć cały czas dopochwowo, a w czasie okresu doustnie? Chyba się nie mierzy temperatury dopochwowo w czasie okresu??? Czy wystarczy, że będę mierzyć temperaturę codziennie po przebudzeniu, czy muszę jednak nastawić budzik, zeby było to o tej samej godzinie? -
Gosia0623 wrote:Dziewczyny u mnie tak wyglądało testowanie owulacji:
Gratuluje wszystkim z ⏸, przesyłam ciepłe uściski dla tych, które odwiedziła 🐵, trzymajcie się!Gosia0623 lubi tę wiadomość