We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
EveB wrote:Cześć dziewczyny, jak Wam nocka minęła. Mnie się śniły piękne dwie czerwone krechy że jak się obudziłam, tak myślałam że to prawda, czułam jeszcze to uczucie szczęśliwości 😉😉😉 musiałam chwilę ochłonąć zanim ocknelam się że jeszcze nic pewnego. zrobiłam dzisiaj znowu test. Wczoraj był cień cienia cienia.
Dzisiaj jakby minimalnie wyraźniej? Jak myślicie? Czy można to uznać za test pozytywny?
https://zapodaj.net/64cf78cd91308.jpg.html
Po 8mej lece zaopatrzyć się w facelle 😉
A może zrobić już betę i za 2 dni kolejna, która wszystko wyjaśni? Czy czekać na dzień @ we środę ma byc.💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
nick nieaktualny
-
Pcosik wrote:Szczęściara, możesz zaznaczyć u mnie @💁♀️28
🙋♂️31
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
26.07 18dpo beta 2246
-
Hej dziewczynki, mam prośbę czy ktoras mogłaby zerknąć na mój wykres i napisać czy taki spadek po owulacji i skoku jest normalny? Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło i trochę się martwię. Owulacja była w 15 dc nie mam potwierdzenia monitoringiem ale wszystko było dokładnie tak jak zawsze kiedy owu była.
-
EveB wrote:Cześć dziewczyny, jak Wam nocka minęła. Mnie się śniły piękne dwie czerwone krechy że jak się obudziłam, tak myślałam że to prawda, czułam jeszcze to uczucie szczęśliwości 😉😉😉 musiałam chwilę ochłonąć zanim ocknelam się że jeszcze nic pewnego. zrobiłam dzisiaj znowu test. Wczoraj był cień cienia cienia.
Dzisiaj jakby minimalnie wyraźniej? Jak myślicie? Czy można to uznać za test pozytywny?
https://zapodaj.net/64cf78cd91308.jpg.html
Po 8mej lece zaopatrzyć się w facelle 😉
A może zrobić już betę i za 2 dni kolejna, która wszystko wyjaśni? Czy czekać na dzień @ we środę ma byc.
ja osobiście też się w to nie bawie.
I jest jest ! teraz trzymam kciuki aby wszystko ładnie się zagnieździło.Gratulacje! -
Dastiny wrote:Hej dziewczynki, mam prośbę czy ktoras mogłaby zerknąć na mój wykres i napisać czy taki spadek po owulacji i skoku jest normalny? Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło i trochę się martwię. Owulacja była w 15 dc nie mam potwierdzenia monitoringiem ale wszystko było dokładnie tak jak zawsze kiedy owu była.💁♀️28
🙋♂️31
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
26.07 18dpo beta 2246
-
Alisek93 wrote:Hej:) kurcze na spadek implantacyjny to chyba trochę za wcześnie.. Dziwny ten spadek. Miałaś nieprzespana noc albo coś w tym stylu? Może coś zakłóciło pomiar?
-
Dastiny wrote:Nie właśnie wykluczyłam już wszystkie możliwości a dziś rano 4 razy mierzylam bo byłam pewna że termometr się pomylił. Grzebię a necie ale nikt nie miał takiego przypadku
Na niestety się nie wypowiem, bo dopiero 2 cykl mierze temp. I mało się na tym znam.
Byłam na becie 😂 kupiłam i zrobiłam facelle.
https://zapodaj.net/d9ac80dc6ae54.jpg.html
😲😳🙊
joka789, unify, guerretenshi, Alisek93 lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Na niestety się nie wypowiem, bo dopiero 2 cykl mierze temp. I mało się na tym znam.
😲😳🙊
Piękna kreska 💚 Gratulacje! 💚👍EveB lubi tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
EveB wrote:Na niestety się nie wypowiem, bo dopiero 2 cykl mierze temp. I mało się na tym znam.
😲😳🙊EveB lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziękuję Wam. 🙂
Wyniki tak między 15-18 pewnie.
Zdecydowałam się, bo niedowierzam, martwię się, itp itd.😉 Ale ja to jestem ogólnie panikara w takich sprawach. Do tego jestem po konizacji szyjki, więc ta ciąża będzie bardzo uważnie monitorowana.
@Karenira szalej ile chcesz z zakupami. Pewnie cieszysz się a emocji masz bez liku. Pierwsza ciąża jest magiczna. Takie przecieranie szlaku w nieznanym terenie. Ciesz się każdym dniem i każda chwila. 💚joka789, Magda_Z lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Dziękuję Wam. 🙂
Wyniki tak między 15-18 pewnie.
Zdecydowałam się, bo niedowierzam, martwię się, itp itd.😉 Ale ja to jestem ogólnie panikara w takich sprawach. Do tego jestem po konizacji szyjki, więc ta ciąża będzie bardzo uważnie monitorowana.
@Karenira szalej ile chcesz z zakupami. Pewnie cieszysz się a emocji masz bez liku. Pierwsza ciąża jest magiczna. Takie przecieranie szlaku w nieznanym terenie. Ciesz się każdym dniem i każda chwila. 💚 -
😲😳🙊
Gratulacje! ☺️☺️☺️☺️16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔