We wrześniu w lesie parzymy się jak dziki 🐗 A potem już grzecznie sikamy na teściki ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam dziś z rana i tak to wygląda.
Nie za bardzo umiem tego uchwycić...z bliska jest lekko różowe ale jest taki bladzioszek że ciężko stwierdzić.
Pociesza mnie że pojawia się na trzecim teście z kolei więc. Ale żadnej pewności nie ma ...
https://zapodaj.net/plik-0lUypeCeyHMargo2023, Viii, Cukruś, Patisonek 25, Jagodecka, Rica, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
KarolinaK wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś z rana i tak to wygląda.
Nie za bardzo umiem tego uchwycić...z bliska jest lekko różowe ale jest taki bladzioszek że ciężko stwierdzić.
Pociesza mnie że pojawia się na trzecim teście z kolei więc. Ale żadnej pewności nie ma ...
https://zapodaj.net/plik-0lUypeCeyH
KarolinaK ja widzę ♥️. leć jutro na betę to nie będzie wątpliwości 🥰. Tylko facelle masz czy jeszcze jakieś inne robiłaś?Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
https://zapodaj.net/plik-0lUypeCeyH26.06.24- Zoja na świecie! ❤️
15.02- polowkowe- córeczka 👧🏽
19.12- prenatalne- 55,3 mm dzidzia ❤️
04.12- 23mm dzidzia ❤️
13.11- 31 dpo, 4mm dzidzia ❤️
02.11- 20dpo
📈 Beta- 1635 mIU/ml
31.10- 18 dpo
📈 Beta- 618.60 mIU/ml
28.10.23r- 15 dpo ⏸️
👩 28 lat
🧔 33 lata
👧 3 lata
👧
🎂moje- 18.12 -
Krecha jak nic 😁 Szłabym już na betę, trzymam kciuki!
@Kasia111
Jeśli dobrze liczę to u mnie faza lutealna 12 dni, może być, że dlatego za wcześnie u mnie przed @? 🤔
Oczywiście rano nasikałam i widzę cień cienia 🤦 Niestety miałam tylko facelle i chyba dzisiaj upoluje innej firmy.34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Cukrus ♥️
KarolinaK - blada jak u mnie, ale jest!!!!!!!!! 😃😃😃Viii lubi tę wiadomość
m: 32l, fertistim, omega3
r: 34l fertistim
zaczynamy: 09/23
23.09 || bladzioszki
24.09 || wyraźniejsze
25.09 beta 171,20 mIU/ml
27.09 beta 509,10 mIU/ml
03.10 pęcherzyk ciążowy 0,96mm
11.10 pęcherzyk z zarodkiem 0,518mm i
malutki krwiaczek brak widocznego ciałka
duphaston... -
Dzięki Dziewczyny, kurcze, no na żywo jest lekko różowa 🙏 jakoś dziwnie jestem dobrej myśli. Nie będę na razie robić bety, poczekam, czy przez ten tydzień pociemnieje i gdyby @ nie przyszła, to pójdę zrobić tak żeby też od razu zrobić przyrost. Bo teraz to bym pewnie do miesiączki robiła przyrost, a trochę szkoda mi kasy 😃
Marzenica, haha, ale by było jakby nam się obu udało 😲
Viii - pokaż!
Coś się zmieniło w facelkach, bo kiedyś ja pod pewnym kątem widziałam cień cienia ale był szary. I też się wybarwial inaczej co ciężko mi opisać. Mam nadzieje że to nie jest jakaś seria która daje kreski takie 🤷
A jaki inny test byście polecaly? Mi kiedyś clearblue szybko pokazal w sumie ale ostatnio na wakacjach mnie oszukal też...marzenica lubi tę wiadomość
-
KarolinaK wrote:Dzięki Dziewczyny, kurcze, no na żywo jest lekko różowa 🙏 jakoś dziwnie jestem dobrej myśli. Nie będę na razie robić bety, poczekam, czy przez ten tydzień pociemnieje i gdyby @ nie przyszła, to pójdę zrobić tak żeby też od razu zrobić przyrost. Bo teraz to bym pewnie do miesiączki robiła przyrost, a trochę szkoda mi kasy 😃
Marzenica, haha, ale by było jakby nam się obu udało 😲
Viii - pokaż!
Coś się zmieniło w facelkach, bo kiedyś ja pod pewnym kątem widziałam cień cienia ale był szary. I też się wybarwial inaczej co ciężko mi opisać. Mam nadzieje że to nie jest jakaś seria która daje kreski takie 🤷
A jaki inny test byście polecaly? Mi kiedyś clearblue szybko pokazal w sumie ale ostatnio na wakacjach mnie oszukal też...
Ja już teraz też czekam na środę spokojnie, jak będzie wyraźniejszy to zrobię betę, a potem w piątek. Teraz już na spokojnie. Mam tylko 1 test 😂
To byłby piękny cud ♥️
Mocno trzymam kciuki za Nas
m: 32l, fertistim, omega3
r: 34l fertistim
zaczynamy: 09/23
23.09 || bladzioszki
24.09 || wyraźniejsze
25.09 beta 171,20 mIU/ml
27.09 beta 509,10 mIU/ml
03.10 pęcherzyk ciążowy 0,96mm
11.10 pęcherzyk z zarodkiem 0,518mm i
malutki krwiaczek brak widocznego ciałka
duphaston... -
Pięknie ♥️ oby te cienie wszystkie pociemniały to byłaby piękna końcówka września ♥️. Trzymam kciuki 🤞
marzenica lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Wygląda to pięknie który dpo?
Jeśli chodzi o testy co pytałaś to mi się wybarwiają ładnie strumieniowe vitam i nawet wieczorem się wybarwiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2023, 10:35
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025 -
Dziewczyny trzymam kciuki za ciemnienie kreseczek 😍🤞
A ja się chyba naprawiłam faktycznie, bo dzisiaj czuję owulację (drugi cykl z rzędu) 😍 Ten miesiąc jestem bez stymulacji ale i bez starań, bo leczę się na ureaplasmę.
Zrobię chyba sobie proga w celu potwierdzenia owu. Powiedzcie mi kiedy najlepiej, 5-7 dpo będzie ok?kicia_kocia lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Pusshka wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za ciemnienie kreseczek 😍🤞
A ja się chyba naprawiłam faktycznie, bo dzisiaj czuję owulację (drugi cykl z rzędu) 😍 Ten miesiąc jestem bez stymulacji ale i bez starań, bo leczę się na ureaplasmę.
Zrobię chyba sobie proga w celu potwierdzenia owu. Powiedzcie mi kiedy najlepiej, 5-7 dpo będzie ok?
Super że owulka na miejscu! To dobry zwiastun ma po leczeniu ☺️
Z tego co ja kojarzę to progesteron 7dpo.
Ja chyba też powtórzę proga, bo przecież osiwieje bez tego okresu a jednak trochę szkoda mi płacić 300 zł co tydzień na usg 😔. Może progesteron pokaże, że ten przerośnięty pęcherzyk jednak pękł? Jak myślicie jak zbadam 7 dni po odstawieniu dupka to będzie ok?
Przy okazji dorzucę sobie żelazo i wit b12.
Tak chciałam mieć ten okres, zrobić badania 3dc, i po ślubie jechać na urlopik z myślą, że może przywieziemy sobie pamiątkę i jak zwykle 🍑Pusshka lubi tę wiadomość
-
Ja robilam ten sam test w tym cyklu i tez byla taka kreska (wysylalam gdzies tu na grupie zdj) a sie okazalo, ze ciazy nie ma w grudniu jak jeszcze sie nawet nie staralismy to tak samo bylo z tym testem. Ja juz sie nauczylam zeby go nie kupowacz
Ale trzymam kciuki zeby u ciebie bylo inaczej i zeby to oznaczalo ciaze! 🤞🏼11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Pusshka - o wow! Myślisz że to suple? Jedna dr mi mówiła, że czasem PCOS się uspokaja. Myślisz o tym żeby zrezygnować z październikowej stymulacji i spróbować na naturalnym?
Dziewczyny, myślę, że najlepiej proga robić 7dpo, ale ten dzień, dwa dni przesunięcia nie zaszkodzi chyba 🙂
Nomeolivides - biedna jesteś kochana, można zwariować 🤷 faktycznie może zrób proga? Może rzeczywiście pękł pęcherzyk i okres będzie za 14 dni od tego dnia? Trzymam kciuki żeby to się tak ułożyło żebyś i wesele miała spokojne i wakacje 🙂 chociaż czy przypadkiem owulacja by nie przypadła na wakacje ❤️🙏?
Klaudia - wiem doskonale pamiętam 😰 bardzo mi przykro, testy potrafią nieźle oszukać. Mnie clearblue tak kiedyś oszukał 😲 jeszcze kupiłam go na wakacjach i kosztował 13 euro!
Dobra, zrobiłam test innej firmy 😲
https://zapodaj.net/plik-11lP7GnKRQ
Lani, Aleksandra_joanna_p, Aśka, Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Widac widac 😍 trzymam kciuki mocno! Jakie objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2023, 11:45
Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
KarolinaK wrote:Pusshka - o wow! Myślisz że to suple? Jedna dr mi mówiła, że czasem PCOS się uspokaja. Myślisz o tym żeby zrezygnować z październikowej stymulacji i spróbować na naturalnym?
Dziewczyny, myślę, że najlepiej proga robić 7dpo, ale ten dzień, dwa dni przesunięcia nie zaszkodzi chyba 🙂
Nomeolivides - biedna jesteś kochana, można zwariować 🤷 faktycznie może zrób proga? Może rzeczywiście pękł pęcherzyk i okres będzie za 14 dni od tego dnia? Trzymam kciuki żeby to się tak ułożyło żebyś i wesele miała spokojne i wakacje 🙂 chociaż czy przypadkiem owulacja by nie przypadła na wakacje ❤️🙏?
Klaudia - wiem doskonale pamiętam 😰 bardzo mi przykro, testy potrafią nieźle oszukać. Mnie clearblue tak kiedyś oszukał 😲 jeszcze kupiłam go na wakacjach i kosztował 13 euro!
https://zapodaj.net/plik-11lP7GnKRQ👩 29l.
👧 Lena 2014r
👦 Aleksander 2015r
👦Kajtuś 2017r
👼 Dawidek 2022r
7CS🍀🌈
23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼
-
KarolinaK, ja tez widzę! Trzymam kciuki!✊🏻
-
KarolinaK wrote:Pusshka - o wow! Myślisz że to suple? Jedna dr mi mówiła, że czasem PCOS się uspokaja. Myślisz o tym żeby zrezygnować z październikowej stymulacji i spróbować na naturalnym?
https://zapodaj.net/plik-11lP7GnKRQ
Gołym okiem widać ⏸️. Ja bym nie wytrzymała i pewnie na betę jutro poleciała 🙈.Mama KP
Starania od 03.2023
KarolinaK No kreska ewidentna! Trzymam kciuki za betę!
Jeśli chodzi o ta moją owulke na wakacjach to dobrze by było, ale cholera wie, nie mamy jeszcze nic ogarnięte ale urlop musimy zreazlizować jakoś 9-23.10