We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam sobie test z ciekawości i proszę powiedzcie mi co myślicie ?
https://naforum.zapodaj.net/f28701d16014.jpg.htmlLexia, Pani Miśka, conte, Kira, Olenkaa, Ivanka93, Różowa_90, Marti1984, Paulina1106, Niebieska Gwiazda, niecierpliwa93, Gwiazdeczka 93, milam, Namisa, a.ky.ska lubią tę wiadomość
-
Margolciaa wrote:Kobietki z ⏸, czy któraś zaraz po owulacji miala bóle podbrzusza.
Wiem, wiem ze to za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Ale tak mnie mocno ciagnie, i nie jest to ból typowo owulacyjny 🤦♀️
Po tym sierpniowym biochemie to chyba mi na głowę siada 🤭🤭2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Pani Miśka wrote:Widać || 😁który dpo jesteś?
9dpo, ale wczoraj w tej apce to był 7dpo a gdzieś uciekł 8dpo 🤷🏼♀️ Boże normalnie ręce mi się trzęsą z wrażenia🙈
-
Milkana wrote:Dziewczyny zrobiłam sobie test z ciekawości i proszę powiedzcie mi co myślicie ?
https://naforum.zapodaj.net/f28701d16014.jpg.html
Mi to wygląda na pozytyw 👍Starania od 12.2020
♀️ 31
Suplementacja podczas starań:
Koenzym Q10 (ubichinol 400mg), witamina E, witamina D, witamina C, Inofolic Combi, pregna start, DHEA 50mg
Dotychczasowe leczenie:
-Ureaplasma - wyleczona
-Niskie AMH/Wysokie FSH
-6 cykli Lametty - bez efektu
-Histeroskopia - macica prawidłowa, jajowody niedrożne
-Laparoskopia - udrożniony prawy jajowód
-KIR AA
-Brak KIRów implantacyjnych
- IMSI 02.2023 AP 💉 Krótki protokół + MACS
8🥚-> 4 zaplodnione->3 blastki 3AA, 3AA, 3BB
02.23 - świeży transfer 3AA z Accofilem
BetaHCG: 7dpt - 82, 9dpt - 189, 12 dpt - 452, 14dpt - 1289
27.03 - 35 dpt jest ❤️ i 1,30 cm dzieciątka
♂️ 34
Suplementacja podczas starań: Fertilman, korzeń maca, tran, palma sabałowa
- słaba morfologia
- słabe HBA i fragmentacja
-
Milkana widać😍😍😍24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Ale tak mnie ten brzuch od wczoraj jakoś dziwnie bolał ten jajnik lewy jakby normalnie owulacja była, a przed chwila mój synek dał mi moje ulubione ciasteczko maślane myslalam ze rzygne 😂 jak ugryzłam, odgrzebalam wiec mój zestaw testowy i myśle aaaa dobra sprawdzę, chociaż to wieczór i patrzę po minucie i oczom nie wierze 😳 nigdy nie miałam fałszywki, nic zero, może to fałszywka, ale jutro to sprawdzę rano
Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyznam się z ręką na sercu, że tabletkę po, zdarzyło się i mi przyjąć 2 razy w moim dwudziestosiedmioletnim życiu. Zawsze było to w 2 maks 3 dobie po "niepewnym" stosunku.
A jeśli chodzi o aborcję to jestem za wyborem ale nie we wszystkich przypadkach. Na pewno nie jestem za aborcja na zawołanie. Wg mnie aborcja tylko w uzasadnionych przypadkach typu, ciąża z gwałtu, ciężkie choróby genetyczne etc.
Jeśli nie ma zagrożenia dla ciąży a ktoś nie chce dziecka, można je oddać, ktoś pragnie a nie może. Natomiast ściska mnie w środku, kiedy słyszę lub widzę, że ktoś "z łaski " wychowuje dziecko, szarpie się z nim, wyklina, krzyczy itp. Normalnie aż bum takiego kogoś prądem potraktowała. -
Lexia wrote:Celina, to gruczoły które się znajdują w wargach większych, odpowiadają za produkcję śluzu tego z podniecenia. Czasem się mogą przytykać- u mnie się tak dzieje przy seksie któtko po miesiączce albo nawet jeszcze jak mam końcówkę krwawienia, bo śluzu płodnego jeszcze wtedy nie ma, i te moje bartholiny nie ogarniają odpowiedniego nawilżenia 😝 czasem może się zrobić nawet cysta tego gruczołu, którą trzeba zoperować.
Łoooooooooooo szok, nie miałam pojęcia o takim czymś 😮👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Milkana wrote:Dziewczyny zrobiłam sobie test z ciekawości i proszę powiedzcie mi co myślicie ?
Widaaaaać😍 Ale ja się jaram czasem Waszymi kreskami. Zastanawiam się zawsze jakie to muszą być emocje tam po drugiej stronie telefonu 💚KaJa, Różowa_90, Milkana, milam lubią tę wiadomość
-
Milkana wrote:Ale tak mnie ten brzuch od wczoraj jakoś dziwnie bolał ten jajnik lewy jakby normalnie owulacja była, a przed chwila mój synek dał mi moje ulubione ciasteczko maślane myslalam ze rzygne 😂 jak ugryzłam, odgrzebalam wiec mój zestaw testowy i myśle aaaa dobra sprawdzę, chociaż to wieczór i patrzę po minucie i oczom nie wierze 😳 nigdy nie miałam fałszywki, nic zero, może to fałszywka, ale jutro to sprawdzę rano
Czekam na powtórkę rano 😘Wiedźma, Milkana lubią tę wiadomość
-
Margolciaa wrote:Kobietki z ⏸, czy któraś zaraz po owulacji miala bóle podbrzusza.
Wiem, wiem ze to za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Ale tak mnie mocno ciagnie, i nie jest to ból typowo owulacyjny 🤦♀️
Po tym sierpniowym biochemie to chyba mi na głowę siada 🤭🤭
Ja myślałam 3-4 dni temu że mam ciągle zaburzenia jelitowe i niestrawność bo mi bulgotalo 😂 i takie lekkie pobolewanie jak na okres ale to też z 3 dni temuWiedźma, Margolciaa lubią tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Jest kreseczka! 😍
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Ja też sie tak ciesze z tych waszych kresek jakby to były moje. Jak tylko wstaje to tu zaglądam 😍
Wiedźma, Kira lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Myślimy, że jesteś w ciąży 😉🥳Wiedźma, Milkana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa93 wrote:Matko dziewczyny, wy tu oczekujecie na testowanie a ja z kolei co chwile w kalendarz zerkam kiedy te dni płodne u mnie będą i ile do owulki 😂 jakby to sprawdzanie co chwile miało coś przyspieszyć 😂🙈
Szkoda, że nie ma jakiegoś magicznego zaklęcia na przyspieszanie czasu, na bank bym go nadużywała 😅
Jestem z Tobą na tym samym etapie 😂😂Wiedźma, niecierpliwa93, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość