We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pani Miśka wrote:Mi się wydaje, że nie miałaś jeszcze owulacji patrząc na wykres. Nisko temperatury są.
-
Czytoto wrote:Mi OvuFriend pokazuje, ze jestem 5 dpo ale za nic jej nie wierzę 🙈
-
Aga1405 wrote:Dziewczyny ja po wczorajszym zwidzie dziś znowu zrobiłam test … miałam zaczekać do jutra ale oczywiście nie wytrzymałam i teraz zastanawiam się czy nie jest zalany bo tak dziwnie widać 🤷🏼♀️ Co myślicie ?? Chyba polecę na betę i będę miała zagwozdke z głowy 😅
https://zapodaj.net/b5b77479dc329.jpg.html
Jest strasznie rozmyty... -
Mieliśmy tak intensywne starania ze się nabawiłam zapalenia pęcherza 😂 ale już furagina poszła w ruch i dzisiaj już o niebo lepiej 😎 jedziemy dzisiaj na weekendzik romantico ☺️
-
Czytoto wrote:Tez tak uważam, dlatego jej nie wierze😉
Aplikacja tutaj to dramat, nijak się ma do rzeczywistości. Moja uparcie mi pokazuje owu na 14dc, gdzie śluz płodny ciągnął się jeszcze przez kolejne 4 dni, wczoraj dopiero ćmiło coś owulacyjnie, a skok był dziś, w 19dc. Także ta apka nijak nie sprawdza się do wyznaczania czegokolwiek.👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona.
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Oj ile sikańców się szykuje 😉 ile potencjalnych wirusów do wchłonięcia ❤️
-
Aga1405 wrote:Właśnie wydaje mi się ze Ok 4-5 kropel
Wyjęłam go z plastiku i wyglada tak:
https://zapodaj.net/fbf24e72c1ff0.jpg.html -
Lexia wrote:Czytoto, szkoda, że nie zmierzyłaś 29.08. Gdyby założyć, że ta temp byłaby niższa niż dzisiejsza, to spokojnie mogłabyś skok dziś zaznaczyć. Ja bym jeszcze tego nie skreślała, jak jutro i pojutrze będzie dalej na tym samym poziomie lub wyższa, to bym oznaczyła skok
Aplikacja tutaj to dramat, nijak się ma do rzeczywistości. Moja uparcie mi pokazuje owu na 14dc, gdzie śluz płodny ciągnął się jeszcze przez kolejne 4 dni, wczoraj dopiero ćmiło coś owulacyjnie, a skok był dziś, w 19dc. Także ta apka nijak nie sprawdza się do wyznaczania czegokolwiek.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Lexia wrote:Czytoto, szkoda, że nie zmierzyłaś 29.08. Gdyby założyć, że ta temp byłaby niższa niż dzisiejsza, to spokojnie mogłabyś skok dziś zaznaczyć. Ja bym jeszcze tego nie skreślała, jak jutro i pojutrze będzie dalej na tym samym poziomie lub wyższa, to bym oznaczyła skok
Aplikacja tutaj to dramat, nijak się ma do rzeczywistości. Moja uparcie mi pokazuje owu na 14dc, gdzie śluz płodny ciągnął się jeszcze przez kolejne 4 dni, wczoraj dopiero ćmiło coś owulacyjnie, a skok był dziś, w 19dc. Także ta apka nijak nie sprawdza się do wyznaczania czegokolwiek.
Ja tez nie skreślam, niecierpliwie czekam na rozwój wydarzeń 😉 mam córę z 30dc także tego, jeszcze wszystko się może zdarzyć😅
Co do aplikacji masz rację, mam wrażenie, że bardziej bazuje na wpisywanych objawach niż temperaturach. No ale jest łatwa w użyciu, prosta i czytelna, za to ją lubię. A tak naprawdę wykres interpretuje sama, nie zwracam uwagi na to co ona sugeruje 🙂Lexia lubi tę wiadomość
-
Aplikacja tutaj to dramat, nijak się ma do rzeczywistości. Moja uparcie mi pokazuje owu na 14dc, gdzie śluz płodny ciągnął się jeszcze przez kolejne 4 dni, wczoraj dopiero ćmiło coś owulacyjnie, a skok był dziś, w 19dc. Także ta apka nijak nie sprawdza się do wyznaczania czegokolwiek.
Wiesz co, wydaje mi się, że wyznaczy właściwą owu dopiero po 3 wyższych temperaturach. Zauważ, że na razie masz zaznaczone przerywaną kreską.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
A ja jak narazie na tą aplikację narzekać nie mogę. Wydaje mi się że dobrze wyznacza dzień owulacji w moim przypadku. Ewentualnie czasami przesunęła byl o jeden dzień w którąś stronę. Pokrywaloby się to z testami owu i temp
Czytoto ale u Ciebie faktycznie nic nie wskazuje żeby owulacja już była i bym nie wierzyła że było to w 14dc.
Aga ja bym siknęła jeszcze raz na test, ale beta da Ci odpowiedź bez żadnych domysłów czy zalena czy nie. Wiec trzymam kciuki o wyniki ✊Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
Apka wyznaczą owulacje na podstawie zadeklarowanej długości cyklów i danych, które się samemu wpisuje u mnie w ciągu miesiąca data owulacji zmienia się co najmniej 3 razy 😅 pierwsza jest wyznaczona na 16 dc bo zadeklarowalam cykle 31 dni i 15 dni fl, a potem to już skacze w zależności od temperatury i śluzu jaki wpisze ostateczna data jest jak zaznaczę pozytywnego owulaka albo monitoring.
DeLaCruz lubi tę wiadomość