We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczęłam już przeglądać ciążowe wykresy i szukać takich, gdzie 12 dpo był negatyw, a później jednak pozytyw 😂 Trochę tego jest! Szczerze mówiąc, ciężko mi uwierzyć, że w 12 dpo byłaby totalna biel, a później nagle coś by się pokazało, ale pokarmię się jeszcze trochę nadzieją 🙄🙈😂
Jeszcze wczoraj planowanie mnie przytłaczało, a dzisiaj już sobie myślę, że w nowym cyklu kupię karnet na siłownię, zapiszę się do gina na NFZ (może się uda przyoszczedzic na badaniach i wyżebrać drożność na fundusz) i wyleczę w końcu ostatniego zepsutego zęba 🤭Paulina1106, Olaola, Gwiazdeczka 93, KaJa, Zagadka919, niecierpliwa93, Kira lubią tę wiadomość
-
Olaola wrote:Hej hej ☀️ U mnie dziś 9dpo, test płytkowy z testeo 🧐🤔
https://zapodaj.net/d6b64a14c6952.jpg.html
Czy jemu można ufać?
Robiłam z porannego siku.
Jestem sceptyczna po ostatnich przebojach z testami.
Robiłam też zielony one step, ale on wyszedł biały jak śnieg...
Pięknie 🥰🥰😍 Testeo nigdy nie pokazały mi kreski jak nie było kropka, pięknie 🥰Olaola lubi tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Laski, dla chłopa lepszy Fertistim dla mężczyzn czy Fertilman Plus?
Stwierdziłam, że musimy się trochę posuplementowac
Chyba lepiej ten z inozytol em?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 10:22
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
KaJa wrote:Zuzlo, to zaszalałaś z testem 6dpo😁 ale ja Cie bardzo dobrze rozumiem😂
Ja sama sie waham czy kupic te testy dzisiaj bo wiem, że jak kupie to już nasikam dzisiaj na jednego a dziś dopiero 7dpo😂🙈 no może być więcej ale mało prawdopodobne 😜
Pamiętam nasz pierwszy miesiąc starań zrobiłam test uwaga w 3dpo 😂😂😂😂 bo było napisane wykrywa ciążę 5 dni wcześniej 😂😂 do teraz się z siebie śmieje 😂😂DeLaCruz, KaJa, Zuzlo , Zagadka919, niecierpliwa93, Niebieska Gwiazda, Kira lubią tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
KaJa wrote:Zuzlo, to zaszalałaś z testem 6dpo😁 ale ja Cie bardzo dobrze rozumiem😂
Ja sama sie waham czy kupic te testy dzisiaj bo wiem, że jak kupie to już nasikam dzisiaj na jednego a dziś dopiero 7dpo😂🙈 no może być więcej ale mało prawdopodobne 😜
Nie wiem na co ja liczyłam robiąc ten test 😂😂😂córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Nati94 wrote:Abrakadabra, widać kreskę, a pojawiła się w regulaminowym czasie? Bo testy ,lubią, się odbarwiać po czasie. Jeśli tak, trzymam kciuki, oby to było to ✊
Tak właśnie pojawił sie w ciągu tych 5 minut czasowychNati94 lubi tę wiadomość
-
Zuzlo wrote:Nie wiem na co ja liczyłam robiąc ten test 😂😂😂
Ale ugasilaś swoją chęć i od razu lepiej było prawda 😁😂😂 znam to uczucie 😂
09.09.2021 ⏸️
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Olaola wrote:Hej hej ☀️ U mnie dziś 9dpo, test płytkowy z testeo 🧐🤔
https://zapodaj.net/d6b64a14c6952.jpg.html
Czy jemu można ufać?
Robiłam z porannego siku.
Jestem sceptyczna po ostatnich przebojach z testami.
Robiłam też zielony one step, ale on wyszedł biały jak śnieg...
U mnie właśnie taka sama sytuacja, mam te same testy tylko strumieniowe ale mi ciagle cienie wychodzą na nich.. 7 dpo mi wyszedl mocny cień prawie jak kreska i nie wiem co myśleć o nich, dzisiaj zrobiłam inny i tak samo jakis cien -
DeLaCruz wrote:Laski, dla chłopa lepszy Fertistim dla mężczyzn czy Fertilman Plus?
Stwierdziłam, że musimy się trochę posuplementowac
Nie wiem co lepsze, ale mój bierze Fertilman a ja Ferilcare dla kobiet 😉
U nas przy 1 ciąży i mój stary brał również Fertilman i udało się za drugim razem (czy to dzięki temu to nie wiem), ale z badań nasienia wychodziło bardzo słabiutko - lekarz mówił staremu, że nie jest najgorzej jak na jedno sprawne jądro, ale im szybciej tym lepiej..DeLaCruz lubi tę wiadomość
córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Sparky wrote:Zaczęłam już przeglądać ciążowe wykresy i szukać takich, gdzie 12 dpo był negatyw, a później jednak pozytyw 😂 Trochę tego jest! Szczerze mówiąc, ciężko mi uwierzyć, że w 12 dpo byłaby totalna biel, a później nagle coś by się pokazało, ale pokarmię się jeszcze trochę nadzieją 🙄🙈😂
Jeszcze wczoraj planowanie mnie przytłaczało, a dzisiaj już sobie myślę, że w nowym cyklu kupię karnet na siłownię, zapiszę się do gina na NFZ (może się uda przyoszczedzic na badaniach i wyżebrać drożność na fundusz) i wyleczę w końcu ostatniego zepsutego zęba 🤭
Moja koleżanka ostatnio mi mówiła, że pozytywny test miała dopeiro dzień po spodziewanej miesiączce,bo wcześniejsze negatywy,więc póki nie ma miesiączki jeszcze piłka w grze ☺️😃Sparky, Nati94, Marti1984, Mała87, Zagadka919, Kira lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
abrakadabra wrote:U mnie właśnie taka sama sytuacja, mam te same testy tylko strumieniowe ale mi ciagle cienie wychodzą na nich.. 7 dpo mi wyszedl mocny cień prawie jak kreska i nie wiem co myśleć o nich, dzisiaj zrobiłam inny i tak samo jakis cien
Ja też ich kilka razy używałam i nigdy nie pokazał mi się cień 😉Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Mojemu mężowi w klinice powiedzieli,aby zaczął brać póki co osobno suplementy,ale lekarka wspomniała też, że ostatnio jeden z pacjentów miał marne wyniki,a po niecałych 3 miesiącach suplementacji Olimpu ( sprawdziłam do Fertilman) i aż sama byka w szoku jak parametry się polepszyły,ale do tego też stosował dietę i sport 😉Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Zabieg mi przesunęli, więc wracam na miesiąc do gry. Wpisuje się więc na testowanie, czysto technicznie, bo na nic nie liczę, na 30 września 😔
Margolciaa, niecierpliwa93, Marti1984, milam, Kira lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Sparky wrote:Zaczęłam już przeglądać ciążowe wykresy i szukać takich, gdzie 12 dpo był negatyw, a później jednak pozytyw 😂 Trochę tego jest! Szczerze mówiąc, ciężko mi uwierzyć, że w 12 dpo byłaby totalna biel, a później nagle coś by się pokazało, ale pokarmię się jeszcze trochę nadzieją 🙄🙈😂
Jeszcze wczoraj planowanie mnie przytłaczało, a dzisiaj już sobie myślę, że w nowym cyklu kupię karnet na siłownię, zapiszę się do gina na NFZ (może się uda przyoszczedzic na badaniach i wyżebrać drożność na fundusz) i wyleczę w końcu ostatniego zepsutego zęba 🤭
I tak trzymaj😁✊Sparky lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
celina550 wrote:Zabieg mi przesunęli, więc wracam na miesiąc do gry. Wpisuje się więc na testowanie, czysto technicznie, bo na nic nie liczę, na 30 września 😔
Witaj z powrotem. Dużo dziewczyn sie ewakuowało z brzuskiem przed takimi zabiegami 😁🍀 liczę, że u Ciebie też tak będzie😍24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Olenkaa wrote:Ale ugasilaś swoją chęć i od razu lepiej było prawda 😁😂😂 znam to uczucie 😂
Prawda, prawda! 😂 tak mnie dziś nosi żeby zrobić znowu test 😂😵💫
A co do naszych facetów, lekarz nam mówił żeby stary jadł codziennie orzechy brazylijskie, bo podobno też dobrze wypływają na plemniki 😀Olenkaa lubi tę wiadomość
córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨