We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivanka93 wrote:Kichaj, kichaj biorę głęboki wdech i liczę na następny cykl, bo niestety małpa jest za rogiem. A co u Ciebie kiedy masz następne usg?
Obyś się myliła co do małpy. Jak nie to kolejny Twój.
Jutro.♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ja już zamowiłam ten fertistim i termometr i nowy cykl będzie z pełną obstawą supli🤪 i to już ostatni a później przerwa do nowego roku chyba 🙈
Teraz nie wiem tylko kiedy zacząć brać antybiotyk na tego grzybka bo znając moje szczęście to w połowie brania zaskoczy mnie @😂 myślicie żeby poczekać i po @ zacząć?🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 15:35
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Ja już zamowiłam ten fertistim i termometr i nowy cykl będzie z pełną obstawą supli🤪 i to już ostatni a później przerwa do nowego roku chyba 🙈
Teraz nie wiem tylko kiedy zacząć brać antybiotyk na tego grzybka bo znając moje szczęście to w połowie brania zaskoczy mnie @😂 myślicie żeby poczekać i po @ zacząć?🤔
Mi ostatnio jak miałam gin dała jakieś tabletki - 3 dniowe czy dwu, a takie właściwe leczenie kazała zacząć po @ wtedy byłam jakiś dzień-dwa przed owu i stwierdziła że nie ma co brać przed @ bo kto wie co się wydarzy.
KaJa lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
KaJa wrote:Ja już zamowiłam ten fertistim i termometr i nowy cykl będzie z pełną obstawą supli🤪 i to już ostatni a później przerwa do nowego roku chyba 🙈
Teraz nie wiem tylko kiedy zacząć brać antybiotyk na tego grzybka bo znając moje szczęście to w połowie brania zaskoczy mnie @😂 myślicie żeby poczekać i po @ zacząć?🤔 -
Sparky wrote:Jaki doping 🙈 A ja się tak obijam😂 Ale kurde, dzisiaj nie ma sensu sikać, bo piję hektolitry wody 🙄
Dobra, jakoś do jutra wytrzymamy 😂😂😂Zuzlo , Sparky lubią tę wiadomość
-
milam wrote:Łohoho brawo ty! Dla siebie i męża ten kariotyp?
Ja już w szpitalu. Lekarz jak mnie badał to stwierdził że po co histeroskopia, po co znieczulenie ogólne, on mi tego polipa później na fotelu wykręci. No ale później przyszedł że jednak zrobią zabieg. I to dopiero w piątek. I co ja mam tu robić do piątku?
On musi iść się zarejestrować oddzielnie, ale też dostanie. Jak nakłamie 😃 mało tego, dostałam NA CITO 😆
A to zostawili Cię w tym szpitalu do piątku? 😮Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 16:12
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Teraz nie wiem tylko kiedy zacząć brać antybiotyk na tego grzybka bo znając moje szczęście to w połowie brania zaskoczy mnie @😂 myślicie żeby poczekać i po @ zacząć?🤔
A skąd to wiesz że to grzyb akurat? Co miałaś napisane?👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
Dziewczyny co suplementują Wasi partnerzy? 😉
Co pomoże, a nie zaszkodzi, bo szczerze powiem, że nie mam pojęcia nic na ten temat. My zaczęliśmy suplementować od sierpnia FertilCare i FertilMan, ale co poza tym? Czy to wystarczy?córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Zuzlo wrote:Dziewczyny co suplementują Wasi partnerzy? 😉
Co pomoże, a nie zaszkodzi, bo szczerze powiem, że nie mam pojęcia nic na ten temat. My zaczęliśmy suplementować od sierpnia FertilCare i FertilMan, ale co poza tym? Czy to wystarczy?
Mój bierze Fertistim dla mężczyzn, ja dla to samo tylko wersja dla kobiet. Na instagramie dietetyki hormonalnej było porównanie supli z inozytolem i Fertistim (ten różowy) wypadł najlepiej jeśli chodzi o skład w stosunku do ceny. Więc zamówiłam też męską wersję żebyśmy brali z tej samej firmy. Dopóki nie ma badań nasienia przed i po wdrożeniu takich supli to ciężko ocenić co pomaga a co nie, to raczej taki dodatek. -
celina550 wrote:A skąd to wiesz że to grzyb akurat? Co miałaś napisane?
Miałam napisane, że grzybek morfologicznie odpowiadający candida 🤷♀️ no i objawy w postaci serka były 🙈 ale o dziwo teraz już tego nie ma tylko jest normalny kremowy śluz no ale i tak antybiotyk trzeba wziąć😑24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Miałam napisane, że grzybek morfologicznie odpowiadający candida 🤷♀️ no i objawy w postaci serka były 🙈 ale o dziwo teraz już tego nie ma tylko jest normalny kremowy śluz no ale i tak antybiotyk trzeba wziąć😑
Ok, dzięki. Pytam, bo mi wyszła III grupa i komórki asc-us, ale żadnej candidii nie miałam akurat 😉👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
celina550 wrote:Ok, dzięki. Pytam, bo mi wyszła III grupa i komórki asc-us, ale żadnej candidii nie miałam akurat 😉
To chyba znaczy, że kiedyś jakaś infekcja mogła doprowadzić do zmian w nabłonku ale to chyba nic takiego. Nie znam sie to nie bede gadać, tak z ciekawości w internet zajrzałam🤔24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nick nieaktualnyDziewczyny wpadam pogratulować tych pieknych ⏸️ zostawię jeszcze raz trochę 🦠🦠🦠🦠🦠🦠 dla tych które będą testować 🤗
Zuzlo , niecierpliwa93, KaJa, Ely, Ivanka93, MałaMi*, Lexia, Czytoto, Britta, Olenkaa, Kira, Niebieska Gwiazda, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
KaJa wrote:To chyba znaczy, że kiedyś jakaś infekcja mogła doprowadzić do zmian w nabłonku ale to chyba nic takiego. Nie znam sie to nie bede gadać, tak z ciekawości w internet zajrzałam🤔
W poniedziałek idę do lekarza, to się dowiemKaJa lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
Dziewczyny tak w ogóle dziś mam dziwne bóle po prawej stronie jakby jajnik, ale promieniuje mi strasznie na plecy. Cóż to może być? Przed okresem? Wcześniej jakoś nigdy nie zauważyłam takich bóli (albo nie zwracałam uwagi 😜)córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Izi wrote:mniej więcej powinno się 6-8dpo. Może ona brała pod uwagę cykl 28 dniowy z owulacją w 14 dniu? Wtedy byłoby to 7-8 dpo.
Czy konkretnie jej mówiłaś jaką masz średnią długość cyklu i do tego się odnosiła?
Hmm właśnie jestem po badaniu prog, ginekolog mi powiedział, że w 2 fazie cyklu bez wskazania konkretnego dnia. Myślicie, że jeśli to mój 25 dc, a 12dpo będzie to miało bardzo znaczenie?
Kurcze, co lekarz, to inne wytyczne