WETERANKI - zboczone rozmówki długoterminowych staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Pewnie że się nie znają a Ty po mieście tak szukasz czy na stronkach w necie też buszujesz?
Karolina2787, Ewa89_89, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilciaa wrote:Ja ostatnio buszuje w ciuchlandach:) w sklepach kupuje tylko bielizne, buty i jakies lepsze spodnie:) a bluzki, t-shirty, koszule, bluzeczki, sukienki, swetry itp kupuje w ciuchlandach:) zaoszczedzam na tym kupe kasy i mam ubrania ktorych nikt inny nie bedzie mial:)
No to możemy sobie rękę podać hihi też jestem szperaczką ciuchlandową ileż już perełek wynalazłam i za takie grosze że aż grzech nie wziąć Ja jeszcze czasem coś na olx wypatrzę bądź na Vintedzie czasem dziewczyny mają tanie i ciekawe rzeczy.Milciaa, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaszalalabym w sieciowkach takich jak h&m, Bershka, zara, stradivarius ale ja tego nie mam u siebie:( i ubolewam bardzo bo tam fajne rzeczy sa. A niestety nie lubie zbytnio zamawiac przez internet bo ja jestem z tych co musza wszystko 5 razy przymierzyc i obejrzec z kazdej strony przed zakupem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jak już wcześniej pisałam że na Vinted dziewczyny mają fajne, markowe rzeczy i podają dokładne wymiary więc możesz coś dopasować jedyny minus że nie można przymierzyć i zobaczyć jak się w danej rzeczy wygląda ale ja kupiłam od jednej jeansową katankę Stradivariusa i pasuje idealnie W lumpkach też można trafić na takowe firmy wystarczy poszperać
Milciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O dokładnie tak ! Vubu był kiedyś fajny, zamawiałam dużo rzeczy i przychodziły max do 7 dni a teraz to jakaś kpina...
wogóle ostatnio zamówiłam u nich sukienki, które okazały się za duże (odesłałam) i już 2 miesiąc czekam na zwrot kasy!!! Jeszcze pewnie z miesiąc poczekam, a jak nie będę musiała interweniować !
A tak wogóle sama czasami sprzedaje ciuchy na olx czy na innej stronce, za grosze bo już w tym nie chodzę albo wogóle nie chodziłamKarolina2787, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tylko jest czas i chęci można posiedzieć i rzeczy powystawiać
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
nick nieaktualnyLaseczki weźcie mi pomóżcie. Bo cały czas myślę o tym progesteronie. Według testów najciemniejszą kreskę miałam w 11dc (robiłam test rano i wieczorem). Ale później w 12,13 i 14dc też miałam ciemne kreski, ale nie aż tak jak ta w 11dc. Później nie robiłam testów bo już mi się skończyły. Co sądzicie? Dobrze zrobiłam że zrobiłam ten progesteron po 11dc, czy powinnam była zaczekać skoro testy dalej wychodziły pozytywne?
Sama kuźwa nie wiem co o tym myśleć. Chyba pierwszy raz miałam taką sytuację ze tyle czasu wychodziły mi pozytywne testy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efafaafc97e3.jpg -
nick nieaktualnyLaseczki weźcie mi pomóżcie. Bo cały czas myślę o tym progesteronie. Według testów najciemniejszą kreskę miałam w 11dc (robiłam test rano i wieczorem). Ale później w 12,13 i 14dc też miałam ciemne kreski, ale nie aż tak jak ta w 11dc. Później nie robiłam testów bo już mi się skończyły. Co sądzicie? Dobrze zrobiłam że zrobiłam ten progesteron po 11dc, czy powinnam była zaczekać skoro testy dalej wychodziły pozytywne?
Sama kuźwa nie wiem co o tym myśleć. Chyba pierwszy raz miałam taką sytuację ze tyle czasu wychodziły mi pozytywne testy.
Realnie ta kreska w 11dc jest ciemniejsza niż na zdjęciu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efafaafc97e3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny