WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj jesteś kochana :* Ja już mam kurde dość czekania na owulkę i pieprzenia się jak norki... Wczoraj 80 min "skakania" bez finiszu... Dzisiaj jestem tak połamana, że jak jechałam samochodem i skręcałam to mnie bolało...(szyja, biodra). Już mam kurwa dość.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja od rana wkurwiona chodze
tempka spadła - teraz zrobilam druga kreska jest ale taka srednia..
poszłam siusiu i sory za wyrazenie ale taki glutek rozciagliwy teraz sucho ....dobra ałpałam serio dola jeslli owulka byla dzis to dupa zbita
ide pracowac bo juz mnie to wszystko wkurwia
poszłam dzs zrobic progesteron tsh i poziom MG
Nie dziwie Ci się mam ten sam problem. Wczoraj też zauważyłam przysłowiowy glut w majtach... I też mnie to wkurwia. Nie jesteś sama :* -
kurde dziewczyny! to wszystko jest przyjemne dwa pierwsze cykle, a im dalej w las tym bardziej można świra dostać. Trzeba to olać chyba jednak, przynajmniej narazie
ja im bardziej chcę to olać to tym bardziej o tym myślę, to jakaś masakra normalnie jest.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:chlup
A wieczorem dzisiaj to już obowiązek
Wczoraj też wróciłam od koleżanki lekko smyknięta
pije wino ile wlzezie
Maka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ania analizuje Twój wykres.. I wydaje mi się że owula była 17 dc. Tam nie masz jednej tempy wpisanej (15dc) wpisz jakąś z dupy niższą niż wcześniejsza. I zobaczymy czy program wyznaczy.
Ależ genialny plan, co nie? To tylko mogę wymyśleć jaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:58
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ania analizuje Twój wykres.. I wydaje mi się że owula była 17 dc. Tam nie masz jednej tempy wpisanej (15dc) wpisz jakąś z dupy niższą niż wcześniejsza. I zobaczymy czy program wyznaczy.
Ależ genialny plan, co nie? To tylko mogę wymyśleć ja
Tez podobnie kminiłam nad Ani wykresem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny