WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
zrobiłam placek po wegiersku i surówecczki
a na deser kupila w naszej ulubionej cukierni dwa ciasta jedno smakuje jak nasz tort weselny a drugi czekoladowu z gruszkami w alkoh
kierzynka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to juz tak nie czekaj, bo od wczoraj tylko wacham. Przy tych cudownych proszkach, ktore poza bolem cyckow, mdlosciami, sennoscia, zawrotami glowy, powoduja jeszcze konkretny kop w mozg, i tak mi nie wolno pic!Kajoni wrote:no nic, tak czekam na jakies wiesci kiedy w koncu i Ty bedziesz mogla tylko wachac

-
nick nieaktualnyZjadlabym takie ciasto!Ania_84 wrote:Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
a na deser kupila w naszej ulubionej cukierni dwa ciasta jedno smakuje jak nasz tort weselny a drugi czekoladowu z gruszkami w alkoh 
(ten jezor to wywalony, bo sie tak slinie)
-
ale robisz smakaAnia_84 wrote:Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
dobrze ze mnie teraz srednio slodycze podchodza. 
nasz weselny to byl zajebiaszczy bo masa nie byla robiona na margarynie a na smietance i tort byl w ksztalcie dwoch labedzi z bezami na wierzchu, o taki to bym wciagnela
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnie tesciu ostatnio dal skosztowac, ba skosztowac to mocno napisane, zamoczyc jezyk zeby zdegustowac, nasze nowe winko co sie tworzy. Dziewczyny, ale bedzie wypasione wino, jak jeszcze troche dojdzie, o, conajmniej tyle zebym juz pic mogla. A wino z.......rodzynek!biedronka1982 wrote:No to juz tak nie czekaj, bo od wczoraj tylko wacham. Przy tych cudownych proszkach, ktore poza bolem cyckow, mdlosciami, sennoscia, zawrotami glowy, powoduja jeszcze konkretny kop w mozg, i tak mi nie wolno pic!

oj Ty biedna Biedroneczka o suchym pyszczku! masz niezle te objawy tak swoja droga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya bo padam na pysk i nie chce mi sie momentami nic!!! a jeszcze weekend pracujący...
za to u ginka byłam i Maleństwo ma 1,2 cm
i serducho biło 152 uderzenia/ min 
mówię Wam mega przeżycie
biedronka1982, Ania_84, Kajoni, Martuśka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SuperrMalutkaEve wrote:a bo padam na pysk i nie chce mi sie momentami nic!!! a jeszcze weekend pracujący...
za to u ginka byłam i Maleństwo ma 1,2 cm
i serducho biło 152 uderzenia/ min 
mówię Wam mega przeżycie
mrrr
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

35odc.