WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
zrobiłam placek po wegiersku i surówecczki
a na deser kupila w naszej ulubionej cukierni dwa ciasta jedno smakuje jak nasz tort weselny a drugi czekoladowu z gruszkami w alkoh
kierzynka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:no nic, tak czekam na jakies wiesci kiedy w koncu i Ty bedziesz mogla tylko wachac
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
a na deser kupila w naszej ulubionej cukierni dwa ciasta jedno smakuje jak nasz tort weselny a drugi czekoladowu z gruszkami w alkoh
(ten jezor to wywalony, bo sie tak slinie)
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny ja własnie wrociłam
dobrze ze mnie teraz srednio slodycze podchodza.
nasz weselny to byl zajebiaszczy bo masa nie byla robiona na margarynie a na smietance i tort byl w ksztalcie dwoch labedzi z bezami na wierzchu, o taki to bym wciagnelabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:No to juz tak nie czekaj, bo od wczoraj tylko wacham. Przy tych cudownych proszkach, ktore poza bolem cyckow, mdlosciami, sennoscia, zawrotami glowy, powoduja jeszcze konkretny kop w mozg, i tak mi nie wolno pic!
oj Ty biedna Biedroneczka o suchym pyszczku! masz niezle te objawy tak swoja droga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya bo padam na pysk i nie chce mi sie momentami nic!!! a jeszcze weekend pracujący...
za to u ginka byłam i Maleństwo ma 1,2 cmi serducho biło 152 uderzenia/ min
mówię Wam mega przeżyciebiedronka1982, Ania_84, Kajoni, Martuśka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a bo padam na pysk i nie chce mi sie momentami nic!!! a jeszcze weekend pracujący...
za to u ginka byłam i Maleństwo ma 1,2 cmi serducho biło 152 uderzenia/ min
mówię Wam mega przeżyciemrrr
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny