WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ty możesz jak @ dostaniesz..Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ufff, dzieci musiałam wyszorować i do łóżek oddelegować
Ania jakie miałaś te cykle po poronieniu? Bo ja po pierwszym juz 16 bodajdze dzień miałam owu, wiec ylko pare dni mi się przesunęło, a teraz to nawet temp nie mierze, w doopie to mam wszystko i nie wiem właściwie kiedy się moge @ spodziewać... -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny wszytsko bedzie dobrze... po kilku dniach dolka mam swietny humor walsnie dzisiaj:D mam nadzieje ze tak juz zostanie:D
Lucy91 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyw cyklu miedzy poronieniem a pierwsza @ mialam owu w 29dc dopiero ,pozniej 2 cykle bezowulacyjne tzn 1 dluuugi bo z 60 dni.. dopiero w grudniu cykl z clo w 13dniu owulacja w 27dniu zaczela sie @(w 30dniu sie rozkrecila)
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Kaśka to twój pierwszy taki długi cykl? Prowadzilas wcześniej wykresy?
Droga dedukcji doszłam ze to 45 dni, bo nie widzę całego niestety. Owi chyba nie bylo? Trzeba by chyba jednak badania zrobić.. Hmmm... -
heloł
ja wrocilam z pracy i kolacji bo małzyk mnie odebral i pojechalismy cos wszamac
teraz troche popracowac przy winczachumała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Kaśka to twój pierwszy taki długi cykl? Prowadzilas wcześniej wykresy?
Droga dedukcji doszłam ze to 45 dni, bo nie widzę całego niestety. Owi chyba nie bylo? Trzeba by chyba jednak badania zrobić.. Hmmm...
Tak to moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl kiedys mi sie opoznilo o 10 dni ale to ze wzgledu na silne stresy a teraz??nie mam pojecia co sie dzieje
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania1986 wrote:w cyklu miedzy poronieniem a pierwsza @ mialam owu w 29dc dopiero ,pozniej 2 cykle bezowulacyjne tzn 1 dluuugi bo z 60 dni.. dopiero w grudniu cykl z clo w 13dniu owulacja w 27dniu zaczela sie @(w 30dniu sie rozkrecila)
Łooomatko. To ja mam nadzieje ze u mnie będzie jak za pierwszym razem... -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Tak to moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl kiedys mi sie opoznilo o 10 dni ale to ze wzgledu na silne stresy a teraz??nie mam pojecia co sie dzieje
Idź do tego gina i okupuj poczekalnie, póki cię nie przyjmie -
Tak zamierzam zrobic bo do lutego zastanawiac sie nie bede....
a narazie raise your glass :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 21:01
mała_mi lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny