WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cholewcia
a myslalam ze was przechytrze
to dobrze ze endo powiedzial ze wsio jest ok
teraz tylko niech ginek powie ze wsio jest okcedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to w miare ale zapytaj sie gina czy moze byc przy staraniach bo mi mowil ze najlepiej jest miec miedzy 1 a 2 wiec podpytaj sie go
dla endo jest ok bo w normie ale wiem ze ginek zwraca tez na to uwage
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Ania, wszystkie co tam wypisalas robiłam niedawno, wszystko w porządku wg lekarza, tylko te właśnie mi kazał zrobić co pisałam.
Sory ze ja tak tylko o sobie dziś i tak wpadam, ale zapierdol mam straszny w domu i brakuje mi czasu na przyjemności, np na ovucedr697, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała spoko luzik mozesz non stop gadac
hehe
w takim razie zrob jeszcze tei zobaczysz co i jak
a jak nie to moze idz do innego gina ?? zawsze to inna ocena sytuacji
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Heh, no właśnie nosze się z takim zamiarem, żeby iść do innego lekarza.
siadlam na chwile. Uff. Gotowanie, pranie, sprzątanie, pieczenie, zakupy, dziecka.....
Przygotowuje się do imieninowych gości pomału. Jeszcze w dodatku M siostrzeniec stwierdził ze by może zrobić jedna imprezę wspólnym kosztem, bo on ma dzień przede mną... No niby dobrze, bo się koszty rozłożą, aleon(chociaż kucharz z wyksztacenia) to w kuchni nie bardzo się ogarnia. Wiec tylko kase dal a robota moja. Dobrze ze nam się akurat goście pokrywają
W dodatku dzień babci i trzeba o jakim kwiatku pomyśleć...
No i jeszcze dzień babci w szkole... Jako przewodnicząca komitetu musze się zająć przygotowaniem poczęstunku dla babc. Jakieś 70 osób - gorące danie + kawa i ciasto. Przy ograniczonym budżecie uwierzcie mi ze to graniczy z cudem. No i oczywiście znaleźć pare chętnych matek do pomocy też nie jest proste...
Nooooo, to pomarudzilam
cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Zajebiście ..własnie stracilam klienta z krtórego sie utrzymywałam od lutego zostaje bez głównego srodka do zycia ..zajebscie wale juz wszystkko
-
Ania_84 wrote:Zajebiście ..własnie stracilam klienta z krtórego sie utrzymywałam od lutego zostaje bez głównego srodka do zycia ..zajebscie wale juz wszystkko
o kurde, co to się stalo ze zrezygnował?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:o kurde, co to się stalo ze zrezygnował?
-
Hej..to ja popitole o sobie..chcemy kupić auto i zaczynają się jazdy ..jaki i co i wg. Z racji ze ja ogarniam się w temacie motoryzacji mojemu N jest trudniej. Nie chcemy utopić kasy w jakimś gownie...a teraz to trudno o cis rozsądnego za dobre pieniądze, przerabialam juz swoje 2osobiste auta i problemy z nimi zwiazane i teraz zalezy mi na tym by miał 4kola kierownice i odpalał na zawołanie. Oczywiście jest cala reszta wymagań ale to priorytet. Min chce diesla a ja dla spokojnie i wole benzynę. Do gazów też się zraziła. Moje poprzednie auto po naprawie za 1300 zł zostało zezlomowane . I jak sobie o nim pomyśle to mi pikawa chodzi...
Wiec mamy co robić, juz po nocach dnia mi się auta, normalnie debilizm. Potrzebujemy auta rodzinnego, bo nie mam zamiaru do sedana wciskać wózka na sile.
A więc ja mam to na tapecie..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.