WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:a ja dziś usypiam od rana.. tak mi się chce spać że usypiam na stojąco i oczy mi się same zamykają, boli mnie głowa do tego... cisnienie chyba strasznie niskie, masakra jakaś mam nadzieję że juytro to minie
ja mam to samo.... ale nie kładę się żeby potem w nocy spać smacznie, a mam z tym naprawdę problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam kochane
rzadko tu do was zagladam, ale ogolnie to na kazdym watku mało sie udzielam...jakos nie mam weny
moj jutro na weekend przyjezdza no własciwie to tylko na sobote i poł niedzielirobie mu ciasto z truskawkami i galaretka
na jutrzejsza kolacje zamowił sobie sałatke gyros, w sobote na obiad chce rosół, bo w szkole nie daja
a w niedziele pewnie jakies miesko bedzie
a teraz dla relaksu ogladam skoki narciarskieMalutkaEve, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane
rzadko tu do was zagladam, ale ogolnie to na kazdym watku mało sie udzielam...jakos nie mam weny
moj jutro na weekend przyjezdza no własciwie to tylko na sobote i poł niedzielirobie mu ciasto z truskawkami i galaretka
na jutrzejsza kolacje zamowił sobie sałatke gyros, w sobote na obiad chce rosół, bo w szkole nie daja
a w niedziele pewnie jakies miesko bedzie
a teraz dla relaksu ogladam skoki narciarskie
co tam Karolcia u Ciebie? czemu tylko na łikend wpada?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co moge kupic dla 1,5 rocznej dziewczynki bo jutro do nas przychodza goscie z mała ..i tak sie zastanawiam ze jakas kolorowanka to chyba za wczesnie co nie ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny co moge kupic dla 1,5 rocznej dziewczynki bo jutro do nas przychodza goscie z mała ..i tak sie zastanawiam ze jakas kolorowanka to chyba za wczesnie co nie ??
kolorowanka to za wczesnie bo ją pobazgra
ja ostatnio kupiłam maskotę jakąśale i tak się nie bawiła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:aaaaa....
to Ty sama biedaku...
a nie możesz być bliżej niego jakoś?MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Hej Kochane
Przez pół nocy usilowalam rozszyfrować zapiski gina. I doczytałam miedzy innymi: antyfosfolipidowe IgG IgM.
Czy ktoras jest w stanie mi podpowiedziec co to? i jeśli robiła która, to ile kosztują te badania?
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 18:25
mała_mi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:nie moge bo musze byc tutaj, raz ze praca 2 ze klinika 3 nasze mieszkanie...moze na cieplejsze miesiace pojade do rodzicow to do nich bedzie miał 300km, zawsze to troche blizej
no dzielna jesteś
a z tą kliniką to już zaczynacie działać.. nie chcesz jeszcze zaczekac kilku miesięcy?