WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a jak tam u Ciebie Malutka, jak sie czujesz, jak dzidzia???
byłam tydzień temu na pierwszej wizycie i póki co ok
Maluch miał 12 mm i biło ładnie serduszko. Na kolejną wizytę ide za tydzień w wynikami badań i chyba znow sobie usg zrobię bo oszaleję z niewiedzy czy wszystko jest ok
a ja nie rzygam więc ok, mam spory apetyt i śpię na stojącoAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
matko ale mnie łeb rozbolal jeszcze na dodatek kluje mnie w okolicach jajników a raczej mam uczucie jakby mnie ktos tam ciagnal ;/
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:no dzielna jesteś
a z tą kliniką to już zaczynacie działać.. nie chcesz jeszcze zaczekac kilku miesięcy?moj maz tez ma dosyc czekania i strasznie sie obwinia ze jego maluszki sa słabe i jest ich mało...
Ania_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:byłam tydzień temu na pierwszej wizycie i póki co ok
Maluch miał 12 mm i biło ładnie serduszko. Na kolejną wizytę ide za tydzień w wynikami badań i chyba znow sobie usg zrobię bo oszaleję z niewiedzy czy wszystko jest ok
a ja nie rzygam więc ok, mam spory apetyt i śpię na stojącooby tak dalej, napewno bedzie wszystko dobrze
trzymam za kazda mamusie mocno kciuki
najwazniejsze, ze Ty sie dobrze czujesz i dobrze znosisz ciaze, chociaz nie wiadomo jak bedzie pozniej
-
MalutkaEve wrote:na pocieszenie powiem, że mam tak samo
zeby tylko jeszcze do tego wszytskiego nie doszla jakas trobiel albo cos bo sie pochlastam.
ehh mam ochote sie schlac siedz i mysle jak tu wszystko pogodzic ;/MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:no prosze to super
oby tak dalej, napewno bedzie wszystko dobrze
trzymam za kazda mamusie mocno kciuki
najwazniejsze, ze Ty sie dobrze czujesz i dobrze znosisz ciaze, chociaz nie wiadomo jak bedzie pozniej
ale drżę Kochana bardzo i martwię się, żeby wszystko było ok..
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u Ciebei to efekt ciaży a u mnie ??
zeby tylko jeszcze do tego wszytskiego nie doszla jakas trobiel albo cos bo sie pochlastam.
ehh mam ochote sie schlac siedz i mysle jak tu wszystko pogodzic ;/
jaka torbiel??nie wymyślaj! owulkę miałaś niedawno
i jajcory pracują nad Fasolką
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ale drżę Kochana bardzo i martwię się, żeby wszystko było ok..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 18:50
-
nick nieaktualny
-
a dzis to mi wszystkie czarne scenariusze przychodza do glowyMalutkaEve wrote:jaka torbiel??
nie wymyślaj! owulkę miałaś niedawno
i jajcory pracują nad Fasolką
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:wiem, znam to po 1 poronieniu ciagle myslalam o 2 ciazy i znow poroniłam...do porodu bedziesz sie bała dopoki nie uslyszysz płaczu...
obawiam się, że tak już do końca życia będzie - ciągłe zmartwienie o dzieckoAnia_84, kaarolaa, Eve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ehh..cale zycie zmartwienia
najpierw czy sie uda , pozniej czy wszytsko dobrze a pozniej to juz do konca zycia mysli czy dziecku jest dobrze
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny