WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana widzę że nie tylko my z mężem się żremy. Zostawiłam mu dzis wiadomość że chce się rozstać a on mi napisał że skoro tak chce to ok! LOSIE!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Martuśka no co Ty! nie pisz takich rzeczy bo jeszcze rzeczywiście tak będzie. Musicie pogadać najpierw.
sorry że Was zamęczam smutami, lecę poraz drugi do pracy, bedę miała mniej czasu na myslenieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:48
-
Martuśka wrote:Kochana widzę że nie tylko my z mężem się żremy. Zostawiłam mu dzis wiadomość że chce się rozstać a on mi napisał że skoro tak chce to ok! LOSIE!!!!!!!!
Nie wiem czy to do mnie bezpośrednio, ale my się nie zremy..ale siedzenie na allegro tablicy Otto.moto i pierdzioto dyskusje do nocy juz mi doopa wychodzą.wolalabym faktycznie się nie znać przynajmniej było by na niego hee;)
A co do sytuacji u ciebie to tylko spokój rozmowa czasem izolacja potrafi zmienić dotychczasowe podejście czy spojrzenie trzeźwym okiem na rzeczy które prozaicznie wydają się ciężkie.
Ja jestem po rozwodzie ale po 12latach związku gdzie było juz wiadomo ze nic z tego ,wiec wiem ze łatwo nie jest. Tylko optymizm i pozytywne myślenie ...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
O ja pierdziele.
Nie zazdroszczę żadnej...
Maria, może tobie trochę bo u ja jeżdżę starym dziadem. wszyscy się śmieją z niego, ale w najwieksza zimę zostawiony na podwórku pali bez problemu no i ja trzeba z przyczepka gdzieś objechać to też tylko mojego dziada pożyczają bo tylko on ma haka. No ale marzy mi sie cosik trochę choć lepszego, jak na razie finansów brak.
Ania, no idiota! Ciekawe że taniej mu to ktoś zrobi...
Marta, no brak slow normalnie... -
dzięki laski, teraz wyjechał w trase na tydzień może taka kwarantanna coś pomoże
-
nick nieaktualnymała nie ma to jak dziadek my jak zmieniamy samochody to na takie w podobnym wieku z 1990-1993 roku bo te jak dobrze utrzymane to mają zdrową blachę i dobre (a jak coś to nie takie znowu drogie) bebehy no i mój sam naprawi jak coś to tyle się znam jeszcze na samochodach opróczkoloru hihi
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie się podoba renault to mpj stwierdził ze naszpikowane elektryka i odpada, jak padnie immobiliser to koniec. I taka robota.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh Martuska to faktycznie ;/
mam nadzieje ze otrzezwieje po rozlace- ale pogadajcie nie raz czlowiek ma gorsze dni a jak sobie wszytsko wyjasnicie to bedzie dobrze
skoro on tak sie tez stresuje staraniami to troche odpusccie i zadbajcie o siebieMartuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:bo nie miałam tak fatalnego dnia odkąd jestem w ciąży
myślałam że wyzionę ducha, to nawet trudno opisać ...
dzisiaj jest lepiej
to dobrze ze juz wsio ok:)
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
a ja dziś usypiam od rana.. tak mi się chce spać że usypiam na stojąco i oczy mi się same zamykają, boli mnie głowa do tego... cisnienie chyba strasznie niskie, masakra jakaś mam nadzieję że juytro to minie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny