WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:bry.stop.kolejny miesiąc.stop.to koniec.stop
To się nazywa krótko, zwiezle i na temat
Japoneczka to znaczy ze Twój ma zostać jeszcze miesiąc? To ostateczna decyzja? Znaczy jego o późniejszym powrocie i twoja o tym ze to koniec? -
nick nieaktualnyamela wrote:Praktycznie tak, jak wstawalam to mi się strasznie w głowie kręciło, niedobrze od rana do wieczora, dopiero w nocy ich nie czulam, dlatego czekalam na noc jak na zbawienie. To bylo straszne. Nie dawalam rady nic gotować bo sam zapach to byl koszmar, jadlam bardzo malo. Teraz to juz jest pięknie, w samochodzie tylko jeszcze mnie muli ale daje rade:-)
Do Ciebie raczej juz nie przyjdą, także możesz być spokojnaSuper ze dobrze się czujesz
no to sie cieszę, że już Ci lepiej
kiedy Kochana masz prenatalne? -
Tak on zostaje na miesiąc. Ale ja już nie czekam na niego.. szkoda mi tej kasy wydanej.. ale ponapalałam się na tę ciążę.. na starania. Widać to nie dla mnie..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
amela wrote:Praktycznie tak, jak wstawalam to mi się strasznie w głowie kręciło, niedobrze od rana do wieczora, dopiero w nocy ich nie czulam, dlatego czekalam na noc jak na zbawienie. To bylo straszne. Nie dawalam rady nic gotować bo sam zapach to byl koszmar, jadlam bardzo malo. Teraz to juz jest pięknie, w samochodzie tylko jeszcze mnie muli ale daje rade:-)
Do Ciebie raczej juz nie przyjdą, także możesz być spokojnaSuper ze dobrze się czujesz
Łoo biedulko, to cię wymeczylo. Ale grunt ze juz lepiej, teraz będziesz się cieszyć ciąża aż do momentu kiedy będziesz miała taaaaki wieeelki brzuch ze skarpetek sama nie założyszamela lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no to sie cieszę, że już Ci lepiej
kiedy Kochana masz prenatalne?juz nie mogę się doczekać
Tydzień temu bylam na USG u swojego gina na NFZ
A u Ciebie kiedy ?MalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Tak on zostaje na miesiąc. Ale ja już nie czekam na niego.. szkoda mi tej kasy wydanej.. ale ponapalałam się na tę ciążę.. na starania. Widać to nie dla mnie..
a skąd ta zmiana?
konsultował to w ogóle z Tobą?
faceci są z Marsa... -
Japoneczka z Porcelany wrote:Tak on zostaje na miesiąc. Ale ja już nie czekam na niego.. szkoda mi tej kasy wydanej.. ale ponapalałam się na tę ciążę.. na starania. Widać to nie dla mnie..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:W czwartek
juz nie mogę się doczekać
Tydzień temu bylam na USG u swojego gina na NFZ
A u Ciebie kiedy ?
co prawda idę teraz w czwartek do gina i może znOOf zrobię USGale prenatalne to dopiero za 2 tyg.. trochę sie boję
no ale trzeba myśleć pozytywnie
będę trzymać kciuki za Twoją wizytęmała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Łoo biedulko, to cię wymeczylo. Ale grunt ze juz lepiej, teraz będziesz się cieszyć ciąża aż do momentu kiedy będziesz miała taaaaki wieeelki brzuch ze skarpetek sama nie założysz
Oj Kochana było ciężko ale modle się żeby tylko juz nie wróciły!!
U was tez tak zimno ? U mnie teraz -7 a w nocy ma być nawet -14 brr
Kiedy ta wiosnamała_mi lubi tę wiadomość
amela wrote::*
Oj Kochana było ciężko ale modle się żeby tylko juz nie wróciły!!
U was tez tak zimno ? U mnie teraz -7 a w nocy ma być nawet -14 brr
Kiedy ta wiosna
U mnie 7, ale na plusie
Także zapraszam, bo wiosna pachnieMalutkaEve, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Japoneczko ..ale moze warto jesczze przetrzymac ten miesiac?? i ak normujesz teraz wszytsko
Japoneczko, Ania ma rację... chyba nie warto tak tego zostawiać wszystkiego... może chce zarobić kaske, żeby zapewnić Wam godny byt?
a póki co Ty sie przygotowujesz i jak wróci i bedziecie się witać to może zafasolkujecie?czego Ci oczywiście życzę
amela lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:co prawda idę teraz w czwartek do gina i może znOOf zrobię USG
ale prenatalne to dopiero za 2 tyg.. trochę sie boję
no ale trzeba myśleć pozytywnie
będę trzymać kciuki za Twoją wizytę
Bierzesz jakieś leki na podtrzymanie? Bo ja caly czas na duphastonie ale juz zmiejszyl mi gin z 3 na 2 dziennieMalutkaEve lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyamela wrote:Kochana będzie dobrze nic się nie martw
Bierzesz jakieś leki na podtrzymanie? Bo ja caly czas na duphastonie ale juz zmiejszyl mi gin z 3 na 2 dziennie
nie póki co nic nie biorę takiego... wystarczy że muszę żreć eutyrox i bromergon
Helloł AnutkaAnutka lubi tę wiadomość
-
Przyjeżdża do mnie moja rodzina w lutym.. a miałam obiecane przez tżta, że zrobi remont, który naprawi szkody które poczynił jego pies. I oczywiście.. na obietnicy się skończyło.
Co do godnego bytu, głównie on został, bo chce spłacić kredyt jaki zaciągnął.. u mnie z bytem jest ok.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Przyjeżdża do mnie moja rodzina w lutym.. a miałam obiecane przez tżta, że zrobi remont, który naprawi szkody które poczynił jego pies. I oczywiście.. na obietnicy się skończyło.
Co do godnego bytu, głównie on został, bo chce spłacić kredyt jaki zaciągnął.. u mnie z bytem jest ok.
tak czy siak moim zdaniem powinien był to z Tobą uzgodnić...
ale nie ma tego złego Kochanadaj mu szansę
wyglada na odpowiedzialnego faceta