WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja też tak brałam, ale w zaleceniach mam że 2*1 luteina 100mg
trudno w nowym cyklu jeśli teraz się nie powiodło to siostra mi kupi 100!
bo moja siostra jest farmaceutką ale ja nie chcialam żeby wiedziała i poszlam do innej apteki i nasz kurde zemścilo się na mnie to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 21:07
Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ania a orientujesz się może czy jak się zajdzie w ciążę to zaraz na początku jaka jest szyjka? otwarta, zamknieta, miękka, twarda????
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Bedzie dobrze
ja po tym jak od kilkulekrzay uslyszalam ze ani luteina ani duphatson wcale nie "ulatwiaja" w zagniezdzeniu i nie wykazuja w badaniach zadania podtrzymujaego to teraz patrze na lutke jak na placeboi faktycznie czytalam artykuł w prasie medycznej ze tak jest .. wiec spoko luzik jak ma sie udac to sie uda
-
Martuśka wrote:Ania a orientujesz się może czy jak się zajdzie w ciążę to zaraz na początku jaka jest szyjka? otwarta, zamknieta, miękka, twarda????
ale jak sie zapytalam mojego gin to mnie opitolil ze wkladam tam paluchy po owulceMartuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mówa ze wysoko, miekka i zamknieta
ale jak sie zapytalam mojego gin to mnie opitolil ze wkladam tam paluchy po owulce
hahaha, ja muszę bo lutkę wciskam i dzisiaj o zgrozo otwarta i czekająca nie wiem na co jak chłopa nie ma
no to nieźle, lutka i dupek tyle kasy kosztują i do niczego...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a dwa zapytaam sie ginekologa czy luteina podwyzsza temp.. i jego odp.. NIe - nie ma takiej mozliwoci powniwaz zeby podniesc temperature musialaby sie cala whłonac i musialabym jej wziasc bardzo duzo ..
wiem ja tez jak aplikuj sobie magiczna tabl to zawsze przy okazji wymacam co nie conp ostatniowymacalam zgrubienie jakies
okazalo sie ze to po
Martuśka lubi tę wiadomość
-
hahaha ale pierwsze co było po macaniu to panika pewnie co?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ale napewno jest miekka.bo jak moa kolezanka ktora jest w ciazy poszla do gina to mi moiwila ze powiedzial jej " powinno byc tym razem dobrze bo w ciazy w ktorej poronila miala bardzo twarda a traz pieknie rozpulchniona
Martuśka lubi tę wiadomość
-
oo no to super, bo moja dziś się rozmiękczyła
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 22:02
-
Ale pojebany dzień mam dzisiaj. Cały czas się z kimś kłóce i płacze, jak nigdy można mnie zgasić jednym zdaniem a ja w płacz.
A co do szyjki to ja miałam dość nisko, zamkniętą i twardą. Rozpulchniła się dopiero w 6 czy 7 tygAnia_84, Unlike lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Kojoni próbowałaś kawy inki? Kiedyś nie lubiłam ale teraz chyba smak mi się zmienił albo inną robią
ja lubię kawę inkę, mam kawę inkę, chodzi o to że mi się tyłka po nią ruszyć nie chceale chyba zaraz pójdę, przy okazji po ciasteczko z sobotniej biby
-
Kajoni wrote:ja lubię kawę inkę, mam kawę inkę, chodzi o to że mi się tyłka po nią ruszyć nie chce
ale chyba zaraz pójdę, przy okazji po ciasteczko z sobotniej biby
No to ładnie.
Hej Kierzynka.
Ja właśnie myślę co by tu na obiad zrobić. Kucharka ze mnie marna i dlatego jest problem -
Ojj kierzynka najlepiej sie polóz nospa i lez
ja juz lepiej sie czuuje tylko teraz mnie plery bola jak cholera pod łopatka i tak troche nizej..chyba zle spalam jakos ;/ bo wstalam a takim bolem ;/