WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:aniu wiesz jaka jest dieta cud??
Będę żarła ile wleźie i to będzie cud jak schudnę ; ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no właśnie "ja nie myślałam i zaszłam" jak ktoś nie ma problemów z płodnością to nawet nie zdąży pomyśleć o staraniu.
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:ja idę po karpatkę i zajme się trochę mężem bo dopomina się o mizianie...
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mówię znajomym, że mam podejrzenie pcos, że się będziemy starać..
Chyba wolę Wasprzynajmniej wiem, że nie jestem sama
Ania_84, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
u mnie wiedza tylko dwie tak naprawde
ale tez wole z wami pogada npic siecedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Żyyygaaaam....
wyrwalam się od stołu - powiedziałam ze idę na papierosanie pale jak wiecie
Matko, ci ludzie najchętniej nocowaliby u mnie pod łóżkiema kiedy trzecie? A taki duży dom macie a dzieci dwójka tylko? A chłopczyk by się wam przydał... No, M twoj brat juz trojke ma....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZWARIUJE
Czy nie ma innych tematów na tym świecie?
Jus1985, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Unlike co się dzieje ?
Ja właśnie wyprałam jednego psa.. zeszło mi prawie 3 hale taki jest teraz świeżutki i pachnący
jak ja uwielbiam ich kąpać
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ja zostałam posądzona o dezercje
że nie zaglądam na wieczornice. A przecież zaglądam tylko Was nie ma
Dzisiaj pierwszy raz się kochalliśmy od niepamiętam kiedybyło cudownie chociaż strasznie się bałam i boje do tej pory. Ale lekarz pozwolił
w sumie to dobrze bo już mnie usta zaczynały boleć
mała_mi, cedr697, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Ja zostałam posądzona o dezercje
że nie zaglądam na wieczornice. A przecież zaglądam tylko Was nie ma
Dzisiaj pierwszy raz się kochalliśmy od niepamiętam kiedybyło cudownie chociaż strasznie się bałam i boje do tej pory. Ale lekarz pozwolił
w sumie to dobrze bo już mnie usta zaczynały boleć
oj tam, to był joke, dezercja to całkiem poważna sprawa. :* Kochana, każdy ma prawo przebywać tam gdzie chce, ale jakoś tak mało nas się tu zrobiło
Dzień dobry wszystkim!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
u mnie mija bardzo leeeeniwie
-
nick nieaktualny
-
a ja upiekłam faworki i się nimi zajadam
cedr697 lubi tę wiadomość
-
A ja już po obiedzie i zamierzam leżeć
Kajoni spokojnie wiem że joke
Kiedyś to się działo na wieczornicy, a teraz to jakoś tak pustki. Może dlatego że o 21-22 już śpie a wieczory zawsze był tłok i człowiek nie nadążał czytać i odświeżać stronyAnia_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
A ja przez ta ciagla chorobe ostatnio jestem strasznie sflustrwana ;/
ehh ja dzis z rana zle sie cuzlam dlateg nawetkompa nie odpaliłam..
na dodatek mam kaca moralnego
wczoraj kolo 20 zadzownilam do Miska a ten mi mowi ze jest na bilardzia - wkurzylam sie bo d mnei nie pryzjecal a na bilard to 2 dzien z rzedu idzie.. no i mu napisalam.. to co mi sprawiloprzykrosc.. ale po jakims czasi estwierdzilam..ze glupio zrobilam bo sama sie z nim umawialam ze w niedzele przyjedze.choc skoro mu sie w domu nudzilo to mogl przyjecahac do mnei na pol godzinki .. golnie znowu mam jakies hustawki.. i znowu rycze , a pozniej mi przechodzi.. na dodatek okolice lewego biodra mama takie dziewne..napiete tak jakby zesztywniałe.. nie wiem zy to od lezenia i ze mam malo ruchu ...czy od tego jajniore..;/