WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni zważaj na słowa bo jak Celia Cie opierdzieli to zobaczysz
Ania_84, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:Kajoni zważaj na słowa bo jak Celia Cie opierdzieli to zobaczysz
hahaha jak podłapała atmosferę z tamtego forum to ja dziękuję :]
Ja mam większy od niej to spoko, ja się robię grubas, nawet mój mi wczoraj powiedział, że mi brzuch "JUŻ" odstaje. W czas, nie?
Zaraz napiszę do Celi hahaMartuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:hahaha jak podłapała atmosferę z tamtego forum to ja dziękuję :]
Ja mam większy od niej to spoko, ja się robię grubas, nawet mój mi wczoraj powiedział, że mi brzuch "JUŻ" odstaje. W czas, nie?
Zaraz napiszę do Celi haha -
i poszły sprzątać pewnie. Co Wy nie macie co robić? Sooooooobota jest! Odpoczywać!! Ja tylko muszę wyodkurzać i zrobić sos tatarski na wieczorną bibkę i tyle. Jestem dalej chora, zmęczona i mam gdzieś robotę. Tak. Tak myślę. :]
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:ja właśnie odkurzyłam, wszamałam sobie śmietankowy deserek i ciasteczko. I nie wiem co ze sobą zrobić. eh... A nasze laski z wieczornicy przesiadują teraz na forum ciążowym
-
Ania_84 wrote:Noo ładnie .. a nas zaniedbuja ;P
no cóż, są priorytety, teraz tam się można więcej dowiedzieć, bo teraz picie czerwonego wina na poprawę endometrium czy jak to się pisze to nie dla nich (nie dla mnie też w sumie), ale fajnie tu być. A tam jest wątek, wszystkie prawie w jednym "wieku ciążowym" to na bieżąco się można wymieniać doświadczeniemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
a ja pooglądałam te brzuchy i mam doła
bo już bym była po staraniach.. a tak już dwa cykle w doopę
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Tylko pytanie kiedy zaczniemy..
jak on tak będzie wracać jak wraca to może w marcu się doczekam..
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25