WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale u facetow to chyba przechodzi po porstu z czasem
cho mój nigdy jakos nie byl romantycznyzawsze podchodzi do wszytskiego z dystansem, opanowaniem.. ostatnio go rozwaliłam pytaniem a pamietasz keidy kupiles mi cos bez okazji..a ten hmm.. no glupio sie przyznac ale nie pmaietam.. a ja mu na to a ja pamietam jak zaczelismy sie spotykac.. a on dodał.. hmm fakt .. ale od mnie nie odejdziesz... ??
wariat
niestety tak to jest jak sie otrzymuje faceta po przejsciach..jak dla tamtej był miłusi, kupowal jej wszytsko i byl romantyczny..to teraz stwierdzil ze jak sie jest romantykiem to sie dostje po dupsku ..
Ale suma sumarum.nie moge narzekac bo jak juz roche pomysli to umie zaskoczyci co najwazniejsze.. nie pije, nie robi nigdy awantur, nigdy na mnei reki nie podniosl.. i mnie szanuje a o wg mnie i moich "kryteriów" jest najwazniejsze ..no oczywiscie oprocz miłosci
wczoraj sie na niego .. obraziłam...oczywisie o glupote
ale co tam..
a ten do mnie przychodzi..nooo pusiaczku nie zlosc sie kocham cie noooo.. usmiechnij sie
i własnie to w nim kochamkaarolaa, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez nie narzekam
jest dla mnie naprawde dobry
rowniez nigdy na mnie reki nie podniosł, nie krzyczy, nie ma pretensji, nie kłoci sie, u nas nie ma czegos takiego jak ciche dni, co najwyzej ciche pół dnia lub nawet mniej
my sie nie umiemy kłocic ze soba...nie powiem czasem mała wymiana zdan zachodzi miedzy nami, ale nie na tyle zeby sie kłocic i zyc jak pies z kotem przez tydzien
bardzo sie wspieramy, zwłaszcza teraz kiedy mamy problemy ze zrobieniem dziecka, nigdy sie nie obwinialismy, ze to wina ktoregos z nas...było przeciez w przysiedze "kochac na dobre i zła"i dziekuje Bogu, ze własnie on sie zjawił, ze mnie uratował,pokazał mi ze jestem wyjatkowa i ze mozna zmna zyc
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania to super ze jest wszystko ok
moj dzisiaj z wielgachnym bukietem roz
a wieczorem przychodza znajomi, wiec walentanki w czworokaciekaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
hmmm u nas tylko trojkacik z kocica
Ale wiecie co ..powiem wam ze ja własnie prz M poczułam sie ..hmm kobiecobo inni faceci bardziej traktowalimnie jak kumpla
niestety ..ale było minelo i trafilam na takiego samego wariacika jak ja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, Karola Wasi faceci sa idealni wrecz
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
to bedzie wynik miesznaki mojej i M
hehehe
ZAKOCHAŁAM SIĘWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 17:31
kaarolaa, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nie ma idealnych facetow
zawsze cos sie znajdzie na nie...
kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Ania_84 wrote:Lucy a co tam u Ciebei ??
ehh siedze i sie zastanawiam co tam u Małej Eve
No u mnie bez zmian.dalej wewnetrzne dylematy osobiste mam...
Ogolnie nuuudy
Tez sie zastanawiam co u niej bo gdzies ja wsialo.
A co Anulka u Ciebie kochana ? :*Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
nick nieaktualny
-
Lucy91 wrote:No u mnie bez zmian.
dalej wewnetrzne dylematy osobiste mam...
Ogolnie nuuudy
Tez sie zastanawiam co u niej bo gdzies ja wsialo.
A co Anulka u Ciebie kochana ? :*
miłam isc do fryzjera ale musialam przełozyc na wtorek a teraz sie skapnełam ze we wtroek o 15 mam rade pedagogiczna w szkole .fuck.. zapomniałam ;/ musze jutro zadzownic i przełozyc na srode ;/
jutro wyniki.. ale chyba dopieor sie dowiem jakie okolo 16 bo moj jak na zlosc ma dyzur od 9-15 a to na jego maila maja przyjsc.. a hasła mi pewnie nie dabo to jego hehe
niestety ma uraz po jego wczesniejszej dziewczynie ktora nagminnie mu wertowala wszystko
noo chyba ze do 8:20 przyjda na mailastresuje sie ale juz jakos chyba mniej ..choc po moich snah chyba stwierdzam ze moja psycha bardziej to przechodzi niz sama sobie z tego zdaje sprawe
-
Ania_84 wrote:Ja poszłam na łatwizne i kupilam zarcie
matko ale jestem zła zona
Biochem - 2017 r
Ania_84 wrote:nie no nie mialam czasu bawic se w gotowanie.. dzienniki musze pouzupełniac i wypisac arkusze ocen ;/
Biochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.