WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ania kochanie będzie dobrze
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:hehe może się już przyzwyczaiłaś
mój jest 7 i też mam wrażenie że robię to od lat
czasmi mam dni, ze wyjędo poduszki, izoluję męża i krzyczę dlaczego nie moge tak jak nastolatki - wpadka i juz ??? ... a czasmi mam dni takie jhak ten... obojętne -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:zaczął się 9 cykl starań a ja jestem dziwnie spokojna... czy coś ze mną nie tak ??
u mnie pojawilo sie to 3 ckle wczesniej
a teraz nie licze juz ktory to cykl.. bo nie ma to tym momencie dla mnie sensu zeby liczyc mierzyc itp itd .. i juz sama nie wiem czy wogole dobrze ze zaczynalismy te starania.. bo cale te starania opierały sie głównie na placzu, rozczarowaniu i zniecheceniu....jesli mamy byc rodzicami to nimi bedziemy.. a kiedy.. tego nie da sie wyliczyc ...Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to przychodzi z czasem..zobojetnienie
u mnie pojawilo sie to 3 ckle wczesniej
a teraz nie licze juz ktory to cykl.. bo nie ma to tym momencie dla mnie sensu zeby liczyc mierzyc itp itd .. i juz sama nie wiem czy wogole dobrze ze zaczynalismy te starania.. bo cale te starania opierały sie głównie na placzu, rozczarowaniu i zniecheceniu....jesli mamy byc rodzicami to nimi bedziemy.. a kiedy.. tego nie da sie wyliczyc ...
czasami mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę i czekać, nie badac sie i nic z tym nie robić... czekać... ale z drugiej strony szkoda mi tego czasu który juz mam za sobą i pieniędzu które poszły na lecznie... alby miec chociaz to jhedno dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:35
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny