WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez
bo mnie wywala z roboty ;P i serio bede musiala do admina Ovu zgloscic sieo zapomoge
kierzynka, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Ja już się napracowałam... A tu jakoś cisza... Hmm.. Pracujecie?? Czy już czekacie pod domem admina ovu?
hejjj
jestem jestem
tylko musze to wszystko ogarnać, poczty, facebooki i Was
hahahha
Lucy91 lubi tę wiadomość
-
ja jestem!
wkurzyłam się, bo złożyłam pit w tym tygodniu razem z mężem, a ja jeszcze dostaję rentę rodzinną i nigdy się z niej nie rozliczałam. I przyszedł wczoraj pit z zusu i wyczytałam, że renty rodzinnej się nie rozlicza, jeśli nie ma się innych dochodów albo chce się rozliczać z mężem. A ja nie dość że mam inne dochody to jeszcze rozliczyłam się z mężem i teraz muszę doliczyć tą rentę, wypełnić nowy pit i iść do skorygować. Wrrrrr biurokracja cholerna!Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam
ja juz jestem
Maka to super, ze tam wszystko droznea jak sam zabieg? usypiali Cie czy jak?
Tak jest wszystko w jak najlepszym porządkuSam zabieg, ok- przy takim doktorze musiało być ok
Dali tabletkę ogłupiającą... ale zaczęła działać dopiero po wszystkim.. No ale nie bolało tak mocno.. Jeśli by trzeba było bez problemu i strachu poszłabym jeszcze raz... (pod warunkiem że doktorek ten sam;])
kierzynka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Tak jest wszystko w jak najlepszym porządku
Sam zabieg, ok- przy takim doktorze musiało być ok
Dali tabletkę ogłupiającą... ale zaczęła działać dopiero po wszystkim.. No ale nie bolało tak mocno.. Jeśli by trzeba było bez problemu i strachu poszłabym jeszcze raz... (pod warunkiem że doktorek ten sam;])
najwazniejsze to odpowiednia osoba
moj lekarz to mnie tak rozsmieszał, ale jak przyszło co do czego to nawet to nie pomogło...mi sie wydaje ze za pozno dostałam zastrzyk przeciwbolowy i on nie zaczał działac, głupich jasiow nie miałam niestety