WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też chętnie poczytam26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ania_84 wrote:Hej Maka
Spokoheheh po glupim jasiu to i tak normalnie
jak sie czujesz- napije sie z Toba kawki
Nie, uwierz że ja nic nie pamiętam... Szkoda że dopiero po zabiegu tabletka zaczęła działać... Ale dziewczyny jaki doktor mi zabieg wykonywał... (!) Żel na usg był niepotrzebny ;pAnia_84, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
heheh
przynajmenj poloaczylas przyjemne z pozytecznym
Ale wazne ze juz jest poAle juz masz wyniki ??
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:heheh
przynajmenj poloaczylas przyjemne z pozytecznym
Ale wazne ze juz jest poAle juz masz wyniki ??
Doktor (mrrrrr) od razu mi powiedział, że są oba drożne i że wszystko w jak najlepszym porządkuWłaśnie tak patrze na Twój wykres... CUDO!
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
szkoda tylko ze sie zmarnuje.. takie cudo.. moj organizm mnie robi w bambuko jutro powinnam okres dostac.. a tu nic.. cycki mi chce tylko urwac..;/ ale pewnie sie opozni o stres..
o dziwo mam dobry humor.. jak nigdy przed @ chyba juz sie znieczuliłam
To teraz tylko czekac .. mam nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli probowac po hsgMaka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:szkoda tylko ze sie zmarnuje.. takie cudo.. moj organizm mnie robi w bambuko jutro powinnam okres dostac.. a tu nic.. cycki mi chce tylko urwac..;/ ale pewnie sie opozni o stres..
o dziwo mam dobry humor.. jak nigdy przed @ chyba juz sie znieczuliłam
To teraz tylko czekac .. mam nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli probowac po hsg
A może jednak...? Boże, chyba bym przyjechała osobiście pogratulować i wyściskać.Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
chyba by mnie wpisano do ksiegi cudów.. hehehe
po tym co usłyszelismy od lekarza.. stracilam resztki nadziei .. ze jakis jeden plemnik sie uchowal .. to na prawde nie wiem co by bylo.. juz sie pogodzilismy z tymjuz nawet luteiny nie bralam..
Maka lubi tę wiadomość
-
ehh dzikei.. ale chyba juz sie nastawilam na inny sposob
Póki co mam zamair byc dobra zonka i ciociaMaka lubi tę wiadomość
-
hellooo
zrobię scan tej książki i wam wyślę
nie jest długa
Aniu cyce podobno bolą na ciąże i kręgosłup też. Fajnie by było gdyby jednak się udało. Trzymam kciukijak nie teraz to napewno później ale wierzę że zostaniecie rodzicami
Maka dobrze że to nie był stary obleśny dziadek z trzęsącymi dłońmi ;pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Tak Anka to najważniejsze... mieć plan.
Ja ale żałuję, że tak późno się zdecydowaliśmy..
Kurcze ten doktor mi chodzi po głowie... dobrze, że P. nie wszedł ze mną;p
bo po przywitaniu walnął mi komplementem.. aż cały strach ze mnie zszedł..Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
ehhh
matko az boje sie ze dzis bede ryczec.. bo mam taki dobry humor
Ciekawa jestem co z Malutka Eve i jak tam u Izy