WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dobranoc, spijcie dobrze mala
-
Martuska widze ze robilas test , jak nieprzyjdzie jutro pojutrze t zrob jeszcze raz
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odebralam wyniki AMH 7,22
-
nick nieaktualny
-
gin mi mowil ze jajniki mam z cechami PCOS i sie potwierdzilo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Oj ja niestety też o tej porze musiałam opuścić ciepłe łóżeczko..- byłam w kościele...
a poza tym juz tylko tydzien i wolne niewiadomo do kiedy
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ale zajefajnie
Rozumiem, że chciałaś mnie pocieszyć z tym urlopem;p?
własciwie to juz bedzie bardzo długi urlop, bo rezygnuje z pilnowania dziecka. ona jest juz duza, wazy ponad 12 kg i ciagle chce na rece a ja nie bede mogła jej dzwigac...od rozpoczecia stymulacji koniec. Chyba, ze M. nie bedzie miała z kim jej zostawic to ma mi ja przywozic do mnie zebym jak najmniej sie ruszała...zobaczymy jak to bedzie...a ja do małej tez sie przyzwyczaiłam, jednak rok sie nia zajmowałam
Maka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:hehe a jak, lubie Was pocieszac
własciwie to juz bedzie bardzo długi urlop, bo rezygnuje z pilnowania dziecka. ona jest juz duza, wazy ponad 12 kg i ciagle chce na rece a ja nie bede mogła jej dzwigac...od rozpoczecia stymulacji koniec. Chyba, ze M. nie bedzie miała z kim jej zostawic to ma mi ja przywozic do mnie zebym jak najmniej sie ruszała...zobaczymy jak to bedzie...a ja do małej tez sie przyzwyczaiłam, jednak rok sie nia zajmowałam
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Jesteś nianią??
lepszej pracy nie dało sie znalezc to chociaz tyle narazie
ale nianiowanie sie konczy. dzisiaj akurat siedze z 2 dzieci Marcela ma 1,5 roku i Michalina 7 lat, a czasami trafi sie jeszcze Marysia 3 latka
ja to prawie jak pomoc domowa i nania w jednym jestem
jak dzieciaki choruja to lepie wiem co im dac niz ich ojciec
Maka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nom
lepszej pracy nie dało sie znalezc to chociaz tyle narazie
ale nianiowanie sie konczy. dzisiaj akurat siedze z 2 dzieci Marcela ma 1,5 roku i Michalina 7 lat, a czasami trafi sie jeszcze Marysia 3 latka
ja to prawie jak pomoc domowa i nania w jednym jestem
jak dzieciaki choruja to lepie wiem co im dac niz ich ojciec
No to super... Zawsze chciałam być niańką.. ale życie potoczyło się inaczej... i pracuje w urzędzie... Ale ludzie tutaj to potrafią mi tak ciśnienie podnieść.. że dzisiaj już poszło do maximum... Rano byłam na spowiedzi a teraz zaś bym musiała iść...kaarolaa lubi tę wiadomość