WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:hehe najlepsze że wczoraj lekarz kazał mi leżeć po seksie pół godziny z tyłkiem do góry, więc Mój się zawziął i kazał mi tak leżeć ;p
kierzynka lubi tę wiadomość
-
no właśnie wymyślił sobie że to coś da
poza tym lekarz mnie pytał czy mam orgazmy czy udajębo jeśłi mam to zasysam plemniki hehe, ja mówię: "doktorze ja to już jestem tak wszytskiego wyuczona że co by mi Pan nie mówił to i tak wiem albo prędzej czy później się dowiem"
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja przygotowuje pakiet badan dla M
ojj wybadam go wzdłuz i w szerz
Na mojej liscie
1. RTG kregosłupa i kolan i płuc
2 EKG
3. gastrolog
4. markery i kilka innych badan z krwi ( w tym na heliobacterie)
5. okulista
6. USG brzucha
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
moj teraz grzecznie chodzi do kazdego lekarza..
po pierwsze androlog go troche nastraszyl ze przy niskim testosteronie dwukrotnie wzrasta ryzyko ostereoporozy , a ze M ma prace dosc ciezka fizycznie to musi o to dbac.. a reszte to dodatkowo mu dowaliłamchoc rtg i ekg i tak musi zorbic bo ostatnio strasznie narzeka na kregosłup jk on jest wysoki i stoi ciagle poczylony to nie dziwne, stawy mu siadaja od dzwigania, a ekg - nie podoba mi sie jego kaszel po wysilku ..
Maka lubi tę wiadomość
-
Mojemu się tylko głupio zrobiło jak androlog stwierdził że ma "fajne jąderka".. Przez cały okres narzeczeństwa mój może z 2 razy był u lekarza.. A teraz grzecznie wszystko bada...i co najważniejsze chodzi do lekarza
Taki wpływ ma na niego żonka...;] Zresztą jak w domu miał samowolke... "chcesz idź nie chcesz to nie idź" to się nie dziwie..
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny