WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh moje klimaty
DKA - Jestem kim jestem (feat. Martyna Wolsztyńska)kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ściemniam mojemu że mamy zamiar się spotkać z dziewczynami z ovu... a on: " noo ale wiesz nie narób mi wstydu.. żebym Cię znowu w takim stanie nie odebrał jak ostatnio"... Hahaha bo wiecie co zrobiłam?? Przyjechał po mnie o 2 w nocy pod lokal... ledwo się wtarmosiłam do samochodu.. jesteśmy przed domem i brama garażowa przymarzła... I ja mówie taka narąbana "ja ci to otworze, czekaj" i nie przegadał mi poszłam.. Weszłam drugimi drzwiami (garaż podwójny) i chciałam kopnąć... wyrąbałam się i zasnęłam na podłodze..
Ania_84, kaarolaa, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ściemniam mojemu że mamy zamiar się spotkać z dziewczynami z ovu... a on: " noo ale wiesz nie narób mi wstydu.. żebym Cię znowu w takim stanie nie odebrał jak ostatnio"... Hahaha bo wiecie co zrobiłam?? Przyjechał po mnie o 2 w nocy pod lokal... ledwo się wtarmosiłam do samochodu.. jesteśmy przed domem i brama garażowa przymarzła... I ja mówie taka narąbana "ja ci to otworze, czekaj" i nie przegadał mi poszłam.. Weszłam drugimi drzwiami (garaż podwójny) i chciałam kopnąć... wyrąbałam się i zasnęłam na podłodze..
ale po alko to kazdemu sie takie cos włacza
ja nie raz glupote zrobiłam i nie raz moj przez poł miasta ciagnał mnie ledwo trzymajaco sie na nogach do mieszkania.
Maka, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:hehe dobra jestes
ale po alko to kazdemu sie takie cos włacza
ja nie raz glupote zrobiłam i nie raz moj przez poł miasta ciagnał mnie ledwo trzymajaco sie na nogach do mieszkania.
Nooo a jeszcze z moim "mocnym" łbem... Trochę wypije i dętka...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Maka to dalas mocy
ja to pamietm jak sie tak nababilam - dobrze ze impr a byla w domu u miska.. juz mieszkal wtedy sam
tak to sie trzymalam jak wszyscy poszli ..to M mowil ze mnie nie poznaje.. weszlam na niego i mowie mu zrobimy dzis bobsaka ..M omowi daj spokoj padam na pysk po imprezie a ja mu nie mi sie chce.. i wogole to co ja mu wtedy powiedziala - jak mi to powtorzyl to mysllam ze sie spale ze wstydu
poczym po
bo wkoncu dal sie złamac .. leze i mwie wiesz co bede zygac to ten mi okno otworzyl a ja paw..
boniu jak mi bylo wstyd
Maka, kaarolaa, mała_mi, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maka to dalas mocy
ja to pamietm jak sie tak nababilam - dobrze ze impr a byla w domu u miska.. juz mieszkal wtedy sam
tak to sie trzymalam jak wszyscy poszli ..to M mowil ze mnie nie poznaje.. weszlam na niego i mowie mu zrobimy dzis bobsaka ..M omowi daj spokoj padam na pysk po imprezie a ja mu nie mi sie chce.. i wogole to co ja mu wtedy powiedziala - jak mi to powtorzyl to mysllam ze sie spale ze wstydu
poczym po
bo wkoncu dal sie złamac .. leze i mwie wiesz co bede zygac to ten mi okno otworzyl a ja paw..
boniu jak mi bylo wstyd
HahaAnia a wiesz, że mi tez po % zawsze się chce... też go molestuje ;]
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny