WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:7400 - Ania polubiłam Cie w zaokrągleniu
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Maka to moje stwierdzenie z tym ginem to padlal kilka razy u mojego..le raz peklam i mu tak wygarnelam ze az sama sie pozniej zatsnawialam czy nie zabardzo.. powiedzialam mu ze jemu widac nie zalezy , i ze ja sama dziecka sobie niezrobe, ze niemam sily walczyc sama.. bo jesli tak ma dalej to wygladac to ja odpadam.. i zeby sie nie zdziwil jak kiedys pieknego dnia gdzy bedziemy mieli po 45-50 lat powie ze zaluje ze jednak nie walczylismy
po tym zmienil swoje nastawienie.. a juz jak pozniej sie poryczalm i przestalam przez dzien odzywac doniego to byl krok milowy
Ja też tak drastycznie musiałam mu przegadać do rozsądku.. PoskutkowałoWidocznie do faceta tak trzeba
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka to na penwoe ..
Tylko pytanie czyy jakas kawiarnia lub restauracja mialaby tyle winai wytrzymalaby wszytskie nasze ploty
hehehe ciekawe czy by nas nie ra w kaftan nie zabierali
Maka .niestety nie raz trzeba.. moj ma jedne minus ktory zawsze mu wypominam.. czesto zatraca sie w swiecie malo rzeczywistym.. lajtowo do wszytskiego podchodzi ..ale jak juz walne kilka slow to potrafi stanac twardo na ziemikaarolaa, Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kierzynka to na penwoe ..
Tylko pytanie czyy jakas kawiarnia lub restauracja mialaby tyle winai wytrzymalaby wszytskie nasze ploty
hehehe ciekawe czy by nas nie ra w kaftan nie zabierali
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A pozniejw tym samym miescu plotkujemy z butelkami z mlekiem albo z dziciakami przy cycu
kaarolaa, Maka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:trzeba by ich było uprzedzic, ze tyle babeczek sie zleci na raz i niech zapasy uzupełnia i jeszcze troszke gdzies w kanciapie trzymaja gdyby zabrakło
My byśmy wchodziły a oni już by wiedzieli co podawać i w jakich ilościach szykować;]kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny