WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjesli to tylko hormony to ok, ale jesli tak jak u mnie wodniaki na jajowodach to juz gorsza sprawa, dobrze ze to rzadko sie trafia i tylko po zapaleniu przydatkow i macicy.mała_mi wrote:to się nie denerwuj, tylko zrób porządny przegląd i będzie dobrze. Ja to myślę że wolałabym u siebie problem, bo to chyba prościej u kobity te hormony podregulować niż zwiększyć ilość plemników....
-
kaarolaa wrote:jesli to tylko hormony to ok, ale jesli tak jak u mnie wodniaki na jajowodach to juz gorsza sprawa, dobrze ze to rzadko sie trafia i tylko po zapaleniu przydatkow i macicy.
Karola, wy to naprawdę macie pecha. Ale doczekacie sie dzidziusia :*
A problemy z płodnością to w większości problemy z hormonami. Poważniejsze powikłania zdarzają się rzadziej.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:hej Maryś

ty już rodzić będziesz zaraz, ale cudnie
No jakos tak zleciało.. ale widze ze i tobie szybko poszło .. wiec gratulacje..
Ogólnie to juz odliczam no i już czuje sie jak bym chodziła w ciazy nie 33 a 90 tygodni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 20:06
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyICSI, czyli docytoplazmatyczne wstrzykiwanie plemników, jest to metoda, która została opracowana, by pomóc osobom, które nie kwalifikowały się do klasycznej metody in vitro ze względu na defekt samego procesu zapłodnienia. Dzieje się tak najczęściej u par, u których problem niepłodności wynika głównie ze złej jakości nasienia mężczyzny.mała_mi wrote:a co to jest icsi? bo ciemność widzę

mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi dzieki

nie no spoko luz
tylko tak sobie myslalam..ze keidys to chcielam zeby to byl ten cykl.. zeby sie udalo.. a teraz marze o tym zeby jednak cos dalo sie zrobic..choc rozum mowi mi ze sie nie da..
Kierzynka - powiem tak lepiej zrobic badania przynajmenij podstawowe .. i zoaczyc..bo u koiet łatwiej sie ogarnia hormony.. i nawte jelsi cos wychodzi nie tak to spokojnie mozna to skorygowac- a lepiej wczesnei zaczac niz pozniej sobie pluc w brode ze sie niezaczelo wczesniej - ja zrobilam w sumie wsyztskie badania juz w 1 cyklu staran... bo jak ma cos wyjsc to lepiej na poczatku i miec wszytsko na stole.. zobacz od stycznia 2012 do maja 2013 mialam 2 razy @ po lekch okres wroci mi do normy
tsh spadlo pieknie juz po 3 miesiacach jajniki zaczely pracowac prawidlowo- a wystaczylo ze dostalam najmniejsza z mozliwych dawek leku
kierzynka lubi tę wiadomość
-
wiem Maka.. mam nadzieje ze jakos nam sie uda - i tule bardzo mocnoMaka wrote:Anulka ja też

kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Tulimy się razem :* Ja też mam taką nadzieję.. Ale wiesz... tak sobie myślę.. Bóg wie co robi, zobacz jak do sprawy podchodzą nasi mężowie.. nie każdy by się zgodził na to, na co godzą się nasiAnia_84 wrote:wiem Maka.. mam nadzieje ze jakos nam sie uda - i tule bardzo mocno

kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość

-
przez przypadek znalalzalm u nego karte do kasyna..niby mi mowi ze znalazal ja- ale znam jego glupiutkie podejscie ze mozna cos wygrac i nie chce zeby sie wplatal w jakies kasyna ;/ powiedziala mu ze nie zycze sobie takich kart u nas wdomu ( mam uraz w rodzinie z takimi rzeeczami ) zapytalam sie czy mnei kocha odp ze tak wiec mu powiedzialam ze skoro tak to dla mojego swietego spokoju niech ja zniszczy bo ja juz mam dosc spekulacji, zmarwtien i placzu i niechce miec powtorkiz rozrywki odemnei z domu .. nie chce rpzechodzic przez to co kiedys przeszlam widzialamze mu sie zrobilo glupio i odrazu poszedl wyciagnal ta karte i spalil w piecu
nigdy nie gral w kasynie- i moze faktycznie znalazl ta karte- ale ja jetsem na tym punkcie przeczulona..moja rodzina po dzien dzisiejszy splaca dlug ;/na szczescie w 2015 r konczy ..ale jak widze karte kredytowa lub od kasyna to az sie we mne gotuje