WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:to się nie denerwuj, tylko zrób porządny przegląd i będzie dobrze. Ja to myślę że wolałabym u siebie problem, bo to chyba prościej u kobity te hormony podregulować niż zwiększyć ilość plemników....
-
kaarolaa wrote:jesli to tylko hormony to ok, ale jesli tak jak u mnie wodniaki na jajowodach to juz gorsza sprawa, dobrze ze to rzadko sie trafia i tylko po zapaleniu przydatkow i macicy.
Karola, wy to naprawdę macie pecha. Ale doczekacie sie dzidziusia :*
A problemy z płodnością to w większości problemy z hormonami. Poważniejsze powikłania zdarzają się rzadziej.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:hej Maryś
ty już rodzić będziesz zaraz, ale cudnie
No jakos tak zleciało.. ale widze ze i tobie szybko poszło .. wiec gratulacje..
Ogólnie to juz odliczam no i już czuje sie jak bym chodziła w ciazy nie 33 a 90 tygodni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 20:06
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnymała_mi wrote:a co to jest icsi? bo ciemność widzę
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi dzieki
nie no spoko luztylko tak sobie myslalam..ze keidys to chcielam zeby to byl ten cykl.. zeby sie udalo.. a teraz marze o tym zeby jednak cos dalo sie zrobic..choc rozum mowi mi ze sie nie da..
Kierzynka - powiem tak lepiej zrobic badania przynajmenij podstawowe .. i zoaczyc..bo u koiet łatwiej sie ogarnia hormony.. i nawte jelsi cos wychodzi nie tak to spokojnie mozna to skorygowac- a lepiej wczesnei zaczac niz pozniej sobie pluc w brode ze sie niezaczelo wczesniej - ja zrobilam w sumie wsyztskie badania juz w 1 cyklu staran... bo jak ma cos wyjsc to lepiej na poczatku i miec wszytsko na stole.. zobacz od stycznia 2012 do maja 2013 mialam 2 razy @ po lekch okres wroci mi do normytsh spadlo pieknie juz po 3 miesiacach jajniki zaczely pracowac prawidlowo- a wystaczylo ze dostalam najmniejsza z mozliwych dawek leku
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Anulka ja też
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem Maka.. mam nadzieje ze jakos nam sie uda - i tule bardzo mocno
kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
przez przypadek znalalzalm u nego karte do kasyna..niby mi mowi ze znalazal ja- ale znam jego glupiutkie podejscie ze mozna cos wygrac i nie chce zeby sie wplatal w jakies kasyna ;/ powiedziala mu ze nie zycze sobie takich kart u nas wdomu ( mam uraz w rodzinie z takimi rzeeczami ) zapytalam sie czy mnei kocha odp ze tak wiec mu powiedzialam ze skoro tak to dla mojego swietego spokoju niech ja zniszczy bo ja juz mam dosc spekulacji, zmarwtien i placzu i niechce miec powtorkiz rozrywki odemnei z domu .. nie chce rpzechodzic przez to co kiedys przeszlam widzialamze mu sie zrobilo glupio i odrazu poszedl wyciagnal ta karte i spalil w piecu
nigdy nie gral w kasynie- i moze faktycznie znalazl ta karte- ale ja jetsem na tym punkcie przeczulona..moja rodzina po dzien dzisiejszy splaca dlug ;/na szczescie w 2015 r konczy ..ale jak widze karte kredytowa lub od kasyna to az sie we mne gotuje