WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
bry..
Malutka nie dawała znać ?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
hejo hejo
dobre wieści... mąz po wizycie u urologa, dostał TRIMESAN na 20 dni i ANDROVIT na 3 miesiące
a co najważniejsze nie musimy rezygnowac z
i test owu nadal na + chyba nawet bardziej niż wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 19:16
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a my byliśmy na badaniach nasienia. Byłam w mega stresie bo myślałam że Mój ze stresu nie spuści do pojemniczka i że nie zdąrzymy tego dowieźć na badanie, ale się udało
mało zawału nie dostałam ale się udało
Anutka, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:a my byliśmy na badaniach nasienia. Byłam w mega stresie bo myślałam że Mój ze stresu nie spuści do pojemniczka i że nie zdąrzymy tego dowieźć na badanie, ale się udało
mało zawału nie dostałam ale się udało
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:u nas wszystko w sumie jest ok, parametry dobre tylko że concentracja trochę niższa. Lekarz stwierdził do mojego A: "Pan jest za gruby, Pan sie odchudzi to i wszystko sie poprawi"
Maka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:lekarz po prostu megaaaa... badanie widziałam na monitorze... i zaczęłam się tam cieszyć jak małe dziecko że plemniczki słodko latają ;p
a to już macie wyniki? i jak? bo ja kibicuje cały czas wam ale normalnie mam takie spanie że się nie mogę zmobilizować żeby napisać co sensownegoAnutka lubi tę wiadomość