WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:my wczoraj nie mieliśmy pomysłu i zamówiliśmy pizze
U nas pizza jedynie na kolację by przeszła.. Obiad musi mieć mięso ;] Tak patrze na te Twoje paski... urlop za 148 dni... kurde... ale czad. Gdzie się wybieracie? Ja urlop biore koło sierpnia-września...ale tym razem chyba w domu.. chyba że się wkurwię -
kierzynka wrote:do sopotu jedziemy
tłumy pewnie będą ale co mi tam
ważne że będzie mooorze
Najważniejsze to odpocząć od monotonii... i nabrać siłMy jeszcze przed wynikiem badań planowaliśmy jechać do Grecji... ale plany poszły się walić.. Gdyby mężowi się poprawiły to bym od razu zamawiała.. a teraz wszystka kasa pójdzie w wiadomym celu...
-
no właśnie ja to już jestem w takim mega stresie że chyba zaraz wykituję. Mamy jechać na te badania na 16.15 i się boję że się mi chłopak zestresuje i nie da rady
Sam sobie musi w domu poradzić a potem wsiada w samochód, zwija mnie po drodze z pracy i jedziemy. To najgorsze że trzeba zdarzyć w ciągu godziny.
-
kierzynka wrote:no właśnie ja to już jestem w takim mega stresie że chyba zaraz wykituję. Mamy jechać na te badania na 16.15 i się boję że się mi chłopak zestresuje i nie da rady
Sam sobie musi w domu poradzić a potem wsiada w samochód, zwija mnie po drodze z pracy i jedziemy. To najgorsze że trzeba zdarzyć w ciągu godziny.
Kochana trzymam kciuki żeby obyło się bez problemówkierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:aż mnie brzuch rozbolał..
moj jakos dał, nawet szybko mu poszlo, chociaz pamietam, ze ja w poczekalni to chyba wieki czekałam na niego
a drugi raz weszłam z nim do pokoiku
to jeszcze szybciej mu poszło
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:hehe nam powiedzieli zeby zrobić to w domu
też bym wolała zeby to było na miejscu ale cóz.. może nie dostanę zawału
teraz co miał zrobic zrobił, reszta nalezy do mnie...
-
I wymysliłam obiad potrawka chinska
ryz+ kurak + wazywka na patelnie z mieszanki chinskiej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny