WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:nie wiem jeszcze nic ale zaczynam się nastawiać na dłuższą walkę
tak sobie myślę że będę o tą kruszynę długo walczyć
-
kierzynka wrote:nasza kobieca intuicja.. wolałabym inne przeczucia, ale coż jak ja zawsze mam inaczej niż bym sobie planowała
Kochana oby Twoja intuicja Cię w tej sprawie zawiodła...Ja się tego najbardziej bałam... i długo przed staraniami szukałam informacji na temat małej ilości nasienia.. Mój P. nie był moim jedynym partnerem seksualnym dlatego miałam porównanie... No i widzisz..
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Ehh a mi sie wlaczyla ciekawosc jak wyjdzie to usg meza .. i ogolnie mam nadzieje ze da sie podreperwoac jego zdrowko
cho c powiem szczerze ze nie wierzylam w ten caly Flavon Max - co dostal od mamy - ale juz treaz widze jakie pozytywy na niego dzialajama wiecej enregii nie kasle.. jest taki.. ozywiony
wiec moze faktycznie daja cos
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:czesc
jak w pracy? Ja sobie jeszcze w łózeczku
widze, ze piszecie o lekarzach debilach. Ja na swojej drodzy miałam takich 2 niestety.
W pracy?? SUPER! Wcale Ci nie zazdroszczę, że jeszcze leżysz w łóżku... wcale...;pkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOBIECINY MAŁE OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
BĘDZIE DOBRZE, MOŻE NIE W TYM ROKU, MOŻE NIE W NASTĘPNYM ALE JESTEM PEWNA ŻE NAM WSZYSTKIM SIĘ UDA
a jak nie będę miała możliwości naturalnie zajść w ciąże to najwyżej zaadoptuje kolejnego kotakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:KOBIECINY MAŁE OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
BĘDZIE DOBRZE, MOŻE NIE W TYM ROKU, MOŻE NIE W NASTĘPNYM ALE JESTEM PEWNA ŻE NAM WSZYSTKIM SIĘ UDA
a jak nie będę miała możliwości naturalnie zajść w ciąże to najwyżej zaadoptuje kolejnego kotasuper kierzynka, tak trzymaj dalej
ale dzidziusia zycze Wam jak najszybciej, a kotka mozna zaadoptowac swoja droga
-
moj powiedzial ostatnio- jeszcze jednego takiego wariata jak nasza Kami- o boniu bron mnie
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:A mój tak ostatnio mówił, że najlepiej leniwca by do domu ściągnął...bo szkody wielkiej nie narobi.. Nawet jak pojedziemy na tydzień na wakacje to on będzie dalej wisiał.. Głupol...