WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba tak u facetow funkcjonuje ze na pewnym etapie włacza im sie taki instnkt
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej usunęłam wczoraj z tel w ręce
Ania niestety z rodziny nikt go zabrać nie może ( tym bardziej ze moha rodzina tu to dziadkowie) a tz rodzina to pies dla nich coś co zje resztki po obiedzie i po szczeka. Prawdopodobnie weźmie go znajomy który jest na emeryturze policyjnej do domu z ogrodemale jak pomyślę to serce mi pęka.
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
hej laski, sorki ze wczoraj tak zwialam bez pozegnania ale net mi padl
chyba za duzo tutaj przesiaduje
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Hej usunęłam wczoraj z tel w ręce
Ania niestety z rodziny nikt go zabrać nie może ( tym bardziej ze moha rodzina tu to dziadkowie) a tz rodzina to pies dla nich coś co zje resztki po obiedzie i po szczeka. Prawdopodobnie weźmie go znajomy który jest na emeryturze policyjnej do domu z ogrodemale jak pomyślę to serce mi pęka.
Oj ja też bym nie mogła oddać, też by mi chyba serce pękłoA zabrać ze sobą go nie możecie??
-
kierzynka wrote:ojejuuu dziś to badanie.. stres mnie ogarnia
mam nadzieję że Moj nie będzie miał problemu żeby polać do tego pojemnika, tym bardziej że musi zrobic to w domu i dowiezc w ciągu godzinki. Oby się udało...
Jak w domku to superMój pierwsze badanie miał w toalecie, gdzie co chwilę ktoś chciał wejść.. Ostatnie badania bez stresu w domku..
-
Dziewczynki od dzis u mnie prowadzi jeden cytat ktory dzis przypadkowo przeczytałam jakis art o Svenie Hanawaldzie
"Nie mamy wpływu na wiatr, ale możemy inaczej ustawić żagle"kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Aniu, lacze sie z Toba we wk**ie na sluzbe zdrowia. Okazalo sie, ze mam niedobory progesteronu, ktore moj durny gin zapewnial znikaja po pregnylu. Otoz nie! zmusilam go zeby mi dal skierowanie na badania (u mnie nie mozna bez) i wyszlo, ze po pregnylu mam 6ng/L, gdzie podobno 10-15 daj szanse na ciaze.
Kur***a mac, 3 inseminacje w plecy. pieknie, nie?
A taki sam wynik mialam w sierpniu, pokazywalam mu go, ale twierdzil, ze pregnyl zalatwi sprawe. mam ochote go zamordowac.. -
to i tak ty mialas 6 a u mnie bylo 0,58 prog - i moj stwierdzil ze fakt to nie za dobry wynik..no ale zdarza sie ;/
-
Z nami powiesz czego oczekujesz
i ma ci dac na takie badania
hehe
w koncu za cos placimy temu ZUS niech daja kase na badania a nie daja sobie podwyzki za nasza kase ;/
kierzynka, Maka lubią tę wiadomość