WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
a powiem wam ze moj M to jakos tak bez rzadnych protestow, bez zadnego skrepoania.poszedl na badanie jedno i drugie .. i na tym drugim to nawet gadal z babka co myslalam ze jabede musiala za niego mowic.. ta mu tłumaczyła a on zadawal dodatkowe pytania .. najgorzej sie balam wizyty u androloga.. i czy da sobie pomaac tamte regiony ...i tez bez problemu..
dzis przyyniósł mi taki kubeczek
Anutka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to gratulacje Karola odnosnie dentysty, tak trzymaj
ANIA KUBECZEK NA PEWNO POPRAWIA HUMORkaarolaa lubi tę wiadomość
-
co tam slychac? ja padam na twarz ale chwilke musze poswiecic na neta ;p
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
u nas trche lepiej
ja oderwalam sie od zlych mysli.. misiek coraz bardzej sie stara jakos jest teraz tak..inaczej jak wtedy kiedy zaczelismy sie spotykaczasypia ze mna trzymajac mnie za reke albo wtulony we mnei
noo albo trzymajac reke w innym miesjscu
kaarolaa, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u nas trche lepiej
ja oderwalam sie od zlych mysli.. misiek coraz bardzej sie stara jakos jest teraz tak..inaczej jak wtedy kiedy zaczelismy sie spotykaczasypia ze mna trzymajac mnie za reke albo wtulony we mnei
noo albo trzymajac reke w innym miesjscu
-
Dobry wieczór
witam się wieczornicowo ; )
kaarolaa lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
ANIA Nno to super ze tak sie polepszylo
Karola niekiedy sa takie dni ze mozna by bylo spac na stojaco...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze, ze jutro mam wolny dzien
ale sie wyspie, meza w domu nie ma to moge sie lenic
a co do dentysnty to przed in vitro wolałam zrobic przeglad, ostatnio byłam 2 lata temu wiec lepiej dmuchac na zimne, ale bez wiercenia sie obylochociaz ja sie dentysty nie boje, za jakis czas bede musiał 8 wyrwac, ale to mi sie nie usmiecha
-
Martuska hej
co u Ciebie?
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
oo widze ze ruch sie zrobil
karola i dobrze ze spradzilas sobie zabki przed in vitrobo to ma jednak duzy wplw na organizm
Japoneczka co u Ciebie ??
Martuska a ty jak tam ??
hehe no włąsnie druga młodoscale widze w meza zachowaniu ze ..bardziej docenil nasz zwiazek
i to ze d ruga osoba daje wsparcie
co mnei bardzo cieszy
bo czesto mailm do niego waty ze własnie po to jest sie ze soba. a jemu tylko gyr byly w glowie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
A postanowiliśmy z tztem o wyjeździe. On jedzie w ten weekend ja pod koniec kwietnia wracam z nim. Najbardziej mi żal bo będziemy musieli asta oddać
serce mi chyba pęknie z tego wszystkiego. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:46
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnymoj od kiedy sie dowiedział, ze i on ma problemy nie tylko ja to jakby troszke cichszy sie zrobił
mniej sie denerwuje i jakis taki czulszy jest
bardzi sie wspieramy teraz, chociaz po poronieniach tez bardzo mi pomagał zebym sie pozbierała
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Japoneczko wiem ze to nie jest łatwe ale nie raz trzeba zostawic pod opieka innych psiaka ..pewnie oddajecie go gdzies do rodzinki co nie ?? wiec jak tylko edziecie wracac dowiedziny to bedziesz go widziala
a mzoe z czasem uda wamsie go wziasc z Wami
Mysle ze wyjazd razem to dobry pomysl