WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:No to super... Zawsze chciałam być niańką.. ale życie potoczyło się inaczej... i pracuje w urzędzie... Ale ludzie tutaj to potrafią mi tak ciśnienie podnieść.. że dzisiaj już poszło do maximum... Rano byłam na spowiedzi a teraz zaś bym musiała iść...
do tego juz wykształcenie mam
-
Hej dzieczynki
NO jestem z siebei dumna
od 10 lat nie bylam u stomatologa.. i dzis..cos mnie wzielo ..nic mnie nie bolalo zadzwonila o 10:30 do znajomej czy ma wolne terminy a ta mi mowi przyjdz kolo 12 to zobaczymy co jest do leczneia- ale ja wiedzialamze jest sporo .. i co.. poszlam a ta odrazu znieczulenie i bch 4 zeby pod rzad wyleczoneprawa gorna cwiartka.. we wtorek next wizyta i nastepne
a na samym koncu do wyrwania jest jedna 6 ale powiedziala ze na ostatku zeby jak cos sie nei zniechecila bo bedzie trudny do wyrwania ..bo czesciowo juz zarosl dziaslem ;/ uff..serio jestem z siebei dumna
ze sie odwazylam
kierzynka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kurde muszę tu siedzieć w tej pracy do 18 a potem mam jeszcze od 18.30 zebranie na jednym z moich budynków, będzie wybierana rada domu... jak mi się nie chce... znów te wszystkie stare babcie będą pyski darły o wszystko o co się drzeć daje. I tak będę miała zmarnowany wieczór, który to jako ostatni bym mogła ciekawie spędzić w towarzystwie męża (bo od jutra będzie chodził na rehabilitację i będzie wracał ok 22.00).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:59
-
Ja tylko czekam az mi sie skonczy @ bo juz maz chodzi za mna
ale wczoraj go zaspokoilam FOCHA strzeliłam
hehhe
ale dzien kobiet mamy zamiar spedzic w łózukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie dentysty nie boje, nigdy nie miałam znieczulenia i zawsze na zywca zeby lecze. na szczescie teraz tak dobrze o nie dbam (szkoda ze za guwniarza tak nie robiłam), ze tylko lekki kamien usunełam
zabeczki zdrowe, tylko po ewentualnej ciazy musze wszystkie 4 ósemki wyrwac, a nigdy zebow nie wyrywałam i tego troszke sie cykam
-
ja to sie strasznie cykam po mojem poprzedniej stom ;/ dlatego przestalam chodzic ;/ no ale jak u znajomej i to jeszcze ze znieczuleniem to luz- bez znieczulenia nie dalabym sie ;P choc glowe mi zszywali bez znieczulenia i bylo ok
juz sie nie moge doczekac 17 marca.. ehh chcialabym strasznie zeby byla choc minimalna sznasa. ale jednoczesnie wiem ze to raczej nierealne.. ehh -
przez przypadek dzis trafilam na art
http://www.styl.pl/magazyn/w-swiecie-kobiet/news-chcemy-miec-dziecko,nId,1352427 -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja to sie strasznie cykam po mojem poprzedniej stom ;/ dlatego przestalam chodzic ;/ no ale jak u znajomej i to jeszcze ze znieczuleniem to luz- bez znieczulenia nie dalabym sie ;P choc glowe mi zszywali bez znieczulenia i bylo ok
juz sie nie moge doczekac 17 marca.. ehh chcialabym strasznie zeby byla choc minimalna sznasa. ale jednoczesnie wiem ze to raczej nierealne.. ehhwczesniej liczyłam, ze wyrobie sie do 35 cyklu i to akurat zacznie sie 35...wiec moze ten bedzie tym ostatnim i szczesliwym
czytam pamietniki, jak dziewczyny rodza a zaczynałam tu pisac przed nimi, gdyby wszystko było dobrze, gdyby fasola mnie nie opusciła to moj skarb miałby juz 3 miesiacekwiecien 2013 był bolesny, kwiecien 2014 bedzie najszczesliwszym miesiacem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 16:48
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Karola tera zbedzie juz tylko dobrze;) zobaczysz za niedlugo powiesz nam tu ze zobaczylas II
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:chcialabym jeszcze raz.. mierzyc i liczyc ze sie uda..
u Was bedzie tak samo, meza podreperuja i jakos sie uda. zeby chociaz jakies pojedyncze plemniczki sie trafiły juz bedzie szansa
a jesli po kilku miesiacach leczenia uda sie otrzymac choc troszke, podejdziecie do in vitro? Czy nie bierzecie tego w ogóle pod uwage? -
Karol.. nie wiem czy jakakolwiek kuracja u nas bedzie mozliwa , podejrzewam ze jesli usg wyjdzie w miare to pozosanie nam ewentualnie biopsja jader.. i jesli sa tam jakies plemniki to pobranie ich stamtad..ale to tez jest nikla szansa ..
-
Ja jakos nie trawie jak mam okres zreszta wyczytalam ze jest to bardzo niezdrowe dla kobiety..
ze sa ardziej podetne na infekcja juz nie pamietam jaki to byl artykul ale wlasne mnie to zastanowilo
ale podobno sa tez plusy - podobno zmniejsza napiecie meisiaczkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 17:43
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karol.. nie wiem czy jakakolwiek kuracja u nas bedzie mozliwa , podejrzewam ze jesli usg wyjdzie w miare to pozosanie nam ewentualnie biopsja jader.. i jesli sa tam jakies plemniki to pobranie ich stamtad..ale to tez jest nikla szansa ..
co prawda za 2 proba, ale sie udało