WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja właśnie wychodzę na słoneczko
miłego dnia bo później do pracy...
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:No ja też przeglądałam na allegro.. Niektóre rzeczy super kosmos... ale ceny też kosmiczne- niestety.. A mam takie pytanie... warto kupować drapak??
-
Maka wrote:Kierzynka a on sam będzie wiedział, że tam się drapie...?? A nie (BROŃ KUWA BOSZ!) na meblach ?
moje mi drapały po meblach dopuki nie zakupiłam im drapaka
i teraz wbijają pazury w drapaka
-
kierzynka wrote:no tak bo kocury juz tak mają że łapia się za drapak jak mają okazję
moje mi drapały po meblach dopuki nie zakupiłam im drapaka
i teraz wbijają pazury w drapaka
A jak moje meble (czyt. narożnik) podobny do drapaka... tzn. szłoby pazurki ostrzyć ? Mój P. nie zniesie jak jego wymarzona wypoczywalnia zostanie zniszczona...kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no ale tworzy się po 5 takich samych... wzięłyby poczytały dokładnie a nieee
kurde no racja. Kiedy(już dawno temu) przypadkowo wpadłam na ovu, to jakiś porządek tu panował. Można było w miarę szybko uzyskać odpowiedź na pytanie, bo nie było miliona wątków właściwie takich samychwkurza mnie to że jedna z drugą nie pomyśli, nie poszuka, tylko od razu nowy temat. coraz bardziej się zaśmieca to forum i za chwilę będzie wyglądało jak większość. Burdel ogólnie.
Maka lubi tę wiadomość
-
Adwa ze tworza watki bez pojecia.. o testwaniu.. przeciez testowanie jest i innym dziale ;/
Maka, mała_mi lubią tę wiadomość