WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:dzien dobry kochane
a ja własnie mam taki dobry humor dzisiaj, chyba te słoneczko tak fajnie mnie nastrajakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Maka doskonale rozumiem.. ja dzis sobie troche poplakalam..nie wiem cdlaczego .. niby mam dobry humor ale co jakis czas łzy mi staja w ocach
-
Ania_84 wrote:Maka doskonale rozumiem.. ja dzis sobie troche poplakalam..nie wiem cdlaczego .. niby mam dobry humor ale co jakis czas łzy mi staja w ocach
No ja mam taki podły nastrój od wczoraj... Niby się uśmiechałam.. i byłam wesoła na urodzinach..ale... właśnie to "ale".. ja mam tylko nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej.. Obecnie jestem w trakcie poszukiwań akcesoriów dla kotaI już wiem w 100%, że jeżeli tego byśmy jednak nie dostali to jedziemy do schroniska..
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Kociak to naprawde dobry wybór
A mój M ciagle biadoli o tej szkole podoficerskiej..nie umiem mu tego wybic z głowy .. ;/kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja do 16 w pracy i do domciu ogarnac chałupke po weekendzie
dzisiaj moja kolezanka ma miec laparoskopie, ciekawe co tam jej wynajda...chodziła po tylu lekarzach i kazdy mowił cos innego, a to endometrioza, a to zrosty, a to pecherz i moze w koncu dowie sie o co chodzi...Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ja bym nie chciała, żeby szedł do wojska.. I nawet nie pójdzie bo ma jedną nerkę .. Takie szczęście w nieszczęściu.
sama dzwoniła i załatwiała wszystko zeby go wzieli...i 2 zięciom tez zalatwiła wojsko...przynajmniej pewna robota i rozwijac sie mozna
ja sama chciałam isc do wojska, ale teraz to nie takie proste, na 30 miejsc jest ponad 1000 chetnych i biora tylko po znajomosci jak ktos ma plecy...
-
Wiesz..jakos nie widze mojego M w wojsku
niby byl na słuzbie wojskowej 9 miesiecy .. i mu sie podobalo.. ale balabym sie ze go gdzies wysla alb cos
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wiesz..jakos nie widze mojego M w wojsku
niby byl na słuzbie wojskowej 9 miesiecy .. i mu sie podobalo.. ale balabym sie ze go gdzies wysla alb cos
-
wogole sie zastanawiam jakie sa szanse zeby go przyjeli bo poki co jest szeregowym w rezerwie z karta mobilizacyjna.. i to wszytsko a ma 32 lata wiec nawet neiwiem czy go beda chcieli wziasc
-
Maka wrote:No też tak myślę... ale boję się, że nie podołamy wychowaniu tego kocurka... Przeglądałam te akcesoria... i tak 800 zł z lekką ręką bym wydała na to wszystko... Zobaczymy
wszystko kupiłam na Allegro