WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
NIE WYTRZYMALAM. POJECHALAM DO SZPITALA PONAD 60 KM I PROSILAM ICH ZEBY ZROBILI BETE,ALE NIC Z TEGO SA OD NAGLYCH PRZYPADKOW ,A LABORATORIUM NIECZYNNE. pOSZLAM TAM SAMA I POPROSILAM TA KOBIETE,DALAM 50 ZL I ZROBILA MI...JESTEM MAMUSIA,4-5 TYDZIEN
TERAZ DZIWI MNIE CO LEKARZ WIDZIAL ZA PECHERZYK NA USG JAK KAZAL SIE STARAC,WTEDY BYLAM JUZ WEDLUG BETY W 2 TYG CIAZY,A POTEM GIN MOWIL,ZE PECHERZYKL PEKL OK 27.02...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
NIE WYTRZYMALAM. POJECHALAM DO SZPITALA PONAD 60 KM I PROSILAM ICH ZEBY ZROBILI BETE,ALE NIC Z TEGO SA OD NAGLYCH PRZYPADKOW ,A LABORATORIUM NIECZYNNE. pOSZLAM TAM SAMA I POPROSILAM TA KOBIETE,DALAM 50 ZL I ZROBILA MI...JESTEM MAMUSIA,4-5 TYDZIEN
TERAZ DZIWI MNIE CO LEKARZ WIDZIAL ZA PECHERZYK NA USG JAK KAZAL SIE STARAC,WTEDY BYLAM JUZ WEDLUG BETY W 2 TYG CIAZY,A POTEM GIN MOWIL,ZE PECHERZYKL PEKL OK 27.02...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Ala - no dobrze 4-5 tydz od ostatniej @
czyli mozliwe ze przed 27 lutym pecherzyk pekl
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jeszcze troszke poczekam, musze przywiezc kuwetke od rodzicow. pewnie w kwietniu jakiegos wezmiemy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
zaraz wracam dziewczynki ide zorbic jajeczniczke z boczusiem, cebulka i pieczarkami
<mniam>
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ala - no dobrze 4-5 tydz od ostatniej @
Nie kumam,jestem w 4-5 tyg,a od 24 nie minelo tyle czasu to 3 tyg jakiesTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ania_84 wrote:Ala - no dobrze 4-5 tydz od ostatniej @
Nie kumam,jestem w 4-5 tyg,a od 24 nie minelo tyle czasu to 3 tyg jakiesTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Nie kumam,jestem w 4-5 tyg,a od 24 nie minelo tyle czasu to 3 tyg jakies
dzis dzis bybył 4tydzien i 3 dzien czyli 5 tydzien dobrze wszytsko
-
juz jezdem
maz mowi..nibo w gebie.. ciekawe czy takieniebo bede mial pzniej ponizej pasa
no zwariowal ..
-
nick nieaktualny
-
Boniu chyba mi sie udzielilo od niego bo przeczytalam lody i o czyms innym pomyslalam
Ja zazwyczaj tak mam przed @ słodkkie slodkie kwasnekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Boniu chyba mi sie udzielilo od niego bo przeczytalam lody i o czyms innym pomyslalam
Ja zazwyczaj tak mam przed @ słodkkie slodkie kwasne
Ania głodnemu chleb na myslibierz meza i do dzieła
-
nick nieaktualny