WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej wiecie co nie mogę... haha wychodzi na to że jestem głupia... Wpisałam w google : co zrobić żeby kot się nie lenił. A tam:
1) złoić mu dupsko ;DD
nie no żartuje, nic nie zrobisz ja też się lenie i nikt mi nic nie zrobi żeby było inaczej [ tak myśle ]
2)bierz go codziennie na dwór lub na działkę jak masz (tylko lepiej pod wieczór bo wcześniej jest za ciepło) i niech sobie połazi trochę bo będzie szukał miejsca dla siebie a z czasem będzie za ptakami biegał xD
albo w domu choć z jakimś sznurkiem i znając koty to nie wytrzyma z zacznie z nim biegać.
ja tak robiłam z moim leniem bo się przez zimę rozleniwił -.-' xDkierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze w prac.. wiecie co dziwi mnie moja tempka .. zawsze w tych dniach am 36,2 najwyzej a teraz mam 36,7, 36,5 ;/
-
Kurde czuje się jakbym adoptowała dziecko... Państwo przyjedzie zobaczyć jakie mam warunki w domu?? Nie jest to chore?? A może ze mną coś nie tak?? Może gdybym powiedziała, że pracuje w weterynarii to by se dali spokój?? Jeszcze zapomniałam że mąż dzisiaj do dr.. i sama z nimi będę siedziała?? OMG...
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:wiesz jakbym oddawala mojoa kocice komus- o tez bym chciala sie upewnic w jakie rece oddaje
No nie wiem może gdybym ja musiała oddać mojego królika to też bym tak postąpiła?? Chociaż ja nigdy w życiu bym zwierzęcia (takiego już odchowanego, przyzwyczajonego) nie oddała.. nie mam serca. -
wiesz ja bym nie oddala ..chyba ze sytuacja by mnie zmusila
typu alergia ..
my teraz myslimyo wyjezdzie poza kielce i szukamy tak zeby wziasc kota
bo psiaka raczej sie nie uda i zostawimy rodzicom michala w sumie to samo podworko
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:No nie wiem może gdybym ja musiała oddać mojego królika to też bym tak postąpiła?? Chociaż ja nigdy w życiu bym zwierzęcia (takiego już odchowanego, przyzwyczajonego) nie oddała.. nie mam serca.
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny