WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Łojjj Sori dziewczynki ale moj mnie odgonil od kompa w wiadomym celu
haha musial Cie rozruszaćAnia_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Jak tam mija czwartek? U mnie całkiem ok. Fajna wiadomość z samego rana pod koniec marca dostaniemy zwrot podatku vat za materiały budowlane:) Dość dobra sumka.. więc po samej inseminacji pewnie pójdziemy na jakieś zakupy LUUUUIĘ TO! No i najważniejsze dzisiaj przyjedzie do nas kocurek
Ania_84, kaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hej kochane a ja o dziwo wyszłam na plusie z firma i az sie przeraziłam ze bede musiala zaplacic 2000 podatku ..ale okazalo sie ze po odjeciu ulgi, zdrowotnego maja mi zaplacic 36 zl ale w bilansie firma 2 rok na +
kaarolaa, kierzynka, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi narazie leniwie, dopiero przed 12 mam byc w pracy...
a tak @ nie ma, zadnego plamienia, tempka poszła w gore...co jest grane???
musze czekac do soboty bo moze przyjsc 2 dni pozniej, jak do soboty nie bedzie wtedy bede myslała co dalej...od wczoraj rana boli mnie prawy jajnik, cała noc go czułam i dzisiaj tez boli...nowe odczucie, bo nigdy tego nie miałam przed. same znaki zapytania....hmmm co to bedzie??? zobaczymyMaka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane a ja o dziwo wyszłam na plusie z firma i az sie przeraziłam ze bede musiala zaplacic 2000 podatku ..ale okazalo sie ze po odjeciu ulgi, zdrowotnego maja mi zaplacic 36 zl ale w bilansie firma 2 rok na +
-
kaarolaa wrote:mi narazie leniwie, dopiero przed 12 mam byc w pracy...
a tak @ nie ma, zadnego plamienia, tempka poszła w gore...co jest grane???
musze czekac do soboty bo moze przyjsc 2 dni pozniej, jak do soboty nie bedzie wtedy bede myslała co dalej...od wczoraj rana boli mnie prawy jajnik, cała noc go czułam i dzisiaj tez boli...nowe odczucie, bo nigdy tego nie miałam przed. same znaki zapytania....hmmm co to bedzie??? zobaczymy
Trzymam kciuki żeby to in vitro nie było potrzebnekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heloł heloł ja dopiero przybyłam do pracy i muszę siedzieć do 18 poza tym strasznie mnie boli prawy jajnior
Ania czyli jestes dobrym Prezesem skoro firma wychodzi na plus;)
Maka jak tylko zostaniesz kocią mamą to strzel fotę tego miękkiego szczęścia;)
Karola byłoby cudownie gdyby to była ciąża ale lepiej się nastawiać że nie to wtedy będzie większe zaskoczeniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, dostałabym najwspanialszy prezent na swiecie
ale jesli przyjdzie @ to nie bede plakała, w sumie ja nie płacze tylko głowa i cyc do przodu i probuje dalej
takze jakby sie zjawiła @ w sobote to niech sobie jest, mam nowy cel i jak nie naturalnie to in vitroAnia_84, kierzynka, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:dziewczyny, dostałabym najwspanialszy prezent na swiecie
ale jesli przyjdzie @ to nie bede plakała, w sumie ja nie płacze tylko głowa i cyc do przodu i probuje dalej
takze jakby sie zjawiła @ w sobote to niech sobie jest, mam nowy cel i jak nie naturalnie to in vitrokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Aniu żeby się płowić w kasie trzeba jeszcze trochę się umęczyć jeszcze trochę i będziesz miała mega firmę
-
kierzynka wrote:Aniu żeby się płowić w kasie trzeba jeszcze trochę się umęczyć jeszcze trochę i będziesz miała mega firmę
-
kierzynka wrote:heloł heloł ja dopiero przybyłam do pracy i muszę siedzieć do 18 poza tym strasznie mnie boli prawy jajnior
Ania czyli jestes dobrym Prezesem skoro firma wychodzi na plus;)
Maka jak tylko zostaniesz kocią mamą to strzel fotę tego miękkiego szczęścia;)
Karola byłoby cudownie gdyby to była ciąża ale lepiej się nastawiać że nie to wtedy będzie większe zaskoczenie
Ja niestety dzisiaj do 16...;/ Tak jest, pokażę Wam tego przystojniaka O ile nie wlezie mi gdzieś za narożnik...;/kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ehh..powiem Wam ze sie obawiam bo wchodze w ten wekszyz zus ;/ plus koszty leczenia przeraza mnie ;/
Ja już z tego dołku wyszłam... i nie to że teraz mamy więcej $$ ale po prostu mam to w dupie... My spłacamy kredyt a żeby było szybciej wzięliśmy mega ratę.. Więc przez 8 mies w roku żyjemy skromniej.. a przez 4 można trochę poszaleć bo dostaje premie...Ania_84 lubi tę wiadomość