WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Ja już z tego dołku wyszłam... i nie to że teraz mamy więcej $$ ale po prostu mam to w dupie... My spłacamy kredyt a żeby było szybciej wzięliśmy mega ratę.. Więc przez 8 mies w roku żyjemy skromniej.. a przez 4 można trochę poszaleć bo dostaje premie...
-
Ja nie dostane zasiłku bo mialam firme..wiec ogolnie do dupy
biopsja M koszt 800 zl.. kazdy dojazd.. inne badania mrozenie jesli plemniki sa to koszt 4200 .. i coz ze pojawia sie mozliwosci jak nie bedzie na nie nas stac -
ehh jak nie jeden problem to drugi sie pojawia..
nie az t sie zastanawiam dlaczego choc z jednej strony los nie moze nam dopomoc ;/ -
nick nieaktualnykierzynka wrote:heh ja szaleje na koniec roku jak dostaję trzynastkę, premię i wypłatę
kierzynka lubi tę wiadomość
-
wiesz ..tylko my mamy kredyty a od wrzesnia nie bedziemy mieli z czego ich spacac.. no ale coz widac nie jest nam dane zyc spokojnie ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem u rodzicow bo mamuska Krysia i do tej pory poagalam bo przyszły dziadki teraz czekam na małzusa bo ma przyjsc po pracy na placka
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro stomatolog i ginek ..
Później bioe sie za porzadki
Sobota idziemy odwiedzic siostre i siostrzenca a pozniej do znajomych niedziele tylko 2 h zajec a pozniedzialek Krakow -
nick nieaktualny
-
Hehehe dokladnie przeglad podwozia i nadwozia hehe
jeszcze planujemy isc na basen sie zrelaksowac
NOoo jestem ciekawa jak tam u Ciebie po cichutku trzymam kciukikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie na cuda nie nastawiam, ale robie sie zła, bo w sobote miałam razem z mezem jechac do kliniki...a jesli sie spozni to bede musiała jechac tam sama, a to jest 100 km...buuu nie widzi mi sie to, dlaczego zawsze moje plany musza legnac w gruzach?