WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam maz po mnie przyjechal a pozniej go odwozilam na spotkanie w meskim gronie pozniej po niego mam przyjechac
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karola dzieki za info ogólnie nie wiem Michal jest rezerwista szeregowy..byl przez 9 miesiecy w Elblągu ale to bylo 8 lat temu - i nie wiem czy wogole ma jakies szanse zeby sie dostac do jakiejs szkoly - dlatego w sobote idziemy pogadac z tym kolega wojskowym on ma nam sie dopytac.. michal ma wziasc ksiazeczke wojskowa i karte mobilizacyjna
ogólnie smiac misie chce bo M byl jako celowniczy do obsługi armaty przeciwoltniczej - a jak go tam posadzili to oodrazu go cofneli bo ma za dlugie nogi - ale w ksiazeczce ma tak wpisane wiec ja nie wiem czy wogole sa jakies sznase..
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Karola dzieki za info ogólnie nie wiem Michal jest rezerwista szeregowy..byl przez 9 miesiecy w Elblągu ale to bylo 8 lat temu - i nie wiem czy wogole ma jakies szanse zeby sie dostac do jakiejs szkoly - dlatego w sobote idziemy pogadac z tym kolega wojskowym on ma nam sie dopytac.. michal ma wziasc ksiazeczke wojskowa i karte mobilizacyjna
ogólnie smiac misie chce bo M byl jako celowniczy do obsługi armaty przeciwoltniczej - a jak go tam posadzili to oodrazu go cofneli bo ma za dlugie nogi - ale w ksiazeczce ma tak wpisane wiec ja nie wiem czy wogole sa jakies sznase.. -
nick nieaktualny
-
Celowniczy - on sie bidny uceluje a eraz dopieor sie przyznal ze w wojsku kazali mu strzelac z prawego oczka bo lewe mial trefne to mu mowie pewnie strzelasz z lewego jajka i jest trefne teraz sprobuj z prawego
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola dzieki za info ogólnie nie wiem Michal jest rezerwista szeregowy..byl przez 9 miesiecy w Elblągu ale to bylo 8 lat temu - i nie wiem czy wogole ma jakies szanse zeby sie dostac do jakiejs szkoly - dlatego w sobote idziemy pogadac z tym kolega wojskowym on ma nam sie dopytac.. michal ma wziasc ksiazeczke wojskowa i karte mobilizacyjna
ogólnie smiac misie chce bo M byl jako celowniczy do obsługi armaty przeciwoltniczej - a jak go tam posadzili to oodrazu go cofneli bo ma za dlugie nogi - ale w ksiazeczce ma tak wpisane wiec ja nie wiem czy wogole sa jakies sznase..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a moj jest kierowca czołgu i honkera
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jeju - moj by chyba skakal z radosci jak by mu dali czolg do prowadzenia
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny