WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam na tel od mezusia bobede musiala jechac po niego
Dobrze ze jutro mam wizyte u stom..bo ten jeden zab co mailam leczoy to ciagle mamwrazenie jakbym miala go rozsadzonego i jakby mi sie ruszal ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
Dobry w piąteczek
Nie wiem jak Wy ale ja piję kawkę.. i jak zawsze czekam na godzinę 0
Wczoraj kocurek nie przyjechał.. poprosiłam, żeby przywieźli go dzisiaj.. jutro wolne więc przynajmniej będę mogła z nim być w tych pierwszych dniach
Ponoć "kot wyciąga choroby" wczoraj powiedziałam to mężowi... a on : "super.. boli mnie podeszwa stopy.. przywiąże kota łapkami może wyciągnie ból"...
kierzynka, kaarolaa, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem po badaniu usg, gin stwierdził, że przyszłąm w złym dniu cyklu, bo na chwilę przed okresem nie jest w stanie nic stwierdzić... ale tak mnie umówiłi na NFZ więc nie miałam wyboru... stwierdził tylko, że torbieli, cyst, złogów ani niczego takie nie widzi, fasolki tez nie ma... bu... tylko zapytał dziwnie "a Pani jeszcze nie rodziła?" i gapił sie na ten monitor a! i macica była jak to stwierdził "rozpulchniona" ...
niewytrzymałam i testowałam... wiem 10 dpo nie ma po co... wyszło - -
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Dawno mnie tu nie było. Długo nie zaglądałam i brakowało mi podczytywania pamiętników i plotek na forum całej tej atmosfery tego różowego klimatu, ale pomimo tej tęsknoty za wami to niezaglądanie pozwoliło mi niemyśleć, przejść w inny tryb, tryb życia codziennego z przed starań kiedy nie liczyłam nie mierzyłam i nie zastranawiałam się nad długością cyklu i związanym z tym zamieszaniem. Teraz liczę tylko kiedy łyknąć dupka i do okresu i od nowa ; ). I żeby nie było to dalej chce zajść w ciążę tylko wrzuciłąm na taki totalny luz. I wiosta jakoś tak mnie nastraja pozytywnie.
A pozatym to mam sporo pracy.
A co tam u was co się działo podczas mijej nie obecności są nowe cięzarówki??cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:I na sprawdzenie czy jest owu dali ci termin taki z kolejki?? przecież to głupota i wiadomo ze może się rozminąć, powinien cie przyjąć z marszu a nie na jakieś zapisy.
ja w przyszłym cyklu idę sprawdzić czy jest owu i włąśnie mam wpaść między pacjentkami 12dc. Tylko że mój prywatnie ale i tak zapisy na 1-2tyg do porzodu zależy jaka komu godzina odpowiada. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny