WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też witam się na wątku dzisiaj kolejny dzień lenistwa
kaarolaa lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Karola co u Ciebie ? Kiedy jakieś kroki znowu podejmujecie ?
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:tylko zeby u Ciebie sie nie zbierała tak jak u mnie...wszystkie plany menda jedna mi popsuła...
-
nick nieaktualnyMaka wrote:U mnie wczoraj temp. wysoka ale zaczęły się plamienia.. więc ok. Cieszyłam się że chociaż @ przyjdzie planowo... i byłam pewna że dzisiaj się rozkręci... a tu dupa. Na wkładce 2 małe plamki nie czystej krwi.. wszystko to wygląda tak jakby to była końcówka a nie początek... dzisiaj temp. rano nie mierzyłam.. i z ciekawości po południu zmierzyłam... 37,10 st.C czyli nie wysoka ale na termometrze tak jakby krew... ;/ Nie wiem czy to po tym HSG takie cyrki.. ale zaczyna mnie to wszystko dobijać..
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:hejo wróciłam do zywych mam pytanko do bardziej doświadczonych:) czy możliwe, że mimo brania Bromka nadal bolą piersi ??? i to mimo, że zaczął się nowy cykl ???
-
kaarolaa wrote:moge bolec, mnie bolały ale juz nie tak bardzo jak przed bromkiem i zdecydowanie pozniej zaczeły bolec
-
kaarolaa wrote:ja tak zawsze mam, 2 dni przed @ zaczyna sie lekkie plamienie. u mnie po hsg było wszystko ok...moze to tylko jednorazowe bedzie.
Ja przeważnie mam 1 dzień przed albo nawet parę godzin przed... Nigdy mi się nie zdarzyło żeby przed trwały dłużej. Dlatego mnie to dziwi. No ale nic może jeszcze łaskawa pani @ zechce dziś mnie odwiedzić.. ;/ -
Maka wrote:Ja przeważnie mam 1 dzień przed albo nawet parę godzin przed... Nigdy mi się nie zdarzyło żeby przed trwały dłużej. Dlatego mnie to dziwi. No ale nic może jeszcze łaskawa pani @ zechce dziś mnie odwiedzić.. ;/