WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania u mnie nic nowego odchodzę z pracy. Wyjeżdżam z M. żebyśmy mogli razem być. Trochę się boje bo to życie z dala od domu w obcym kraju.. ale będziemy razem. Mam nadzieje ze zaczniemy się starać o to żeby być rodzina w końcu.
Czasem chciałabym Wam więcej powiedzieć ale powstrzymuje mnie fakt ze to forum publiczne.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Maka tulę mocno..
A czego się boisz ?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Maka tulę mocno..
A czego się boisz ?
Że będzie niszczył... Ten nawet terenu nie zaznaczył... a szkody to tylko obżarte liście kwiatka... Więc żadne. Chce mi się beczeć.. Wczoraj nawet nie myślałam o ciąży, dziecku itd.. a teraz zaś to samo... Czuje się mniej więcej jak ta owca... -
Maka dużo kotów są to koty domowe, które z jakiegoś powodu straciły dom( najczęściej niestety jest to dziecko). A kot szybko kuma co może niszczyć i w większości przypadków jest to drapak jak kot jest wykastrowany to nie znaczy terenu
Będzie dobrze :*26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Maka dużo kotów są to koty domowe, które z jakiegoś powodu straciły dom( najczęściej niestety jest to dziecko). A kot szybko kuma co może niszczyć i w większości przypadków jest to drapak jak kot jest wykastrowany to nie znaczy terenu
Będzie dobrze :*
No wiem, że nie... ale u tej babki jak wzięła go z mieszkania syna do siebie to 2 razy (może ze stresu) nasikał... Jutro myślę już będzie dobrze... Muszę się czym innym zająć żeby nie myśleć o kocie i dziecku...;/ -
Maka ja bym poszla do schroniska i wziela jakiegos kocicaka na Twoim miejscu nasza kociczka bardzo szybko skumala gdzie sie załatwiac.. i jak jej sie pierwszy raz chcialo to stala pod drzwiami łazienki i miałczała odrazu wchodzila sam do kuwety
-
nick nieaktualny
-
My wrocilismy od znajomych ich córcia 4 letnia nas wymaltretowala. i na koninec chciala z nami isc zaczela zakladac buty
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wychpdzac powidziala do M .. wujek Misiek ale pamietaj idziemy razem na basen jak bedzie cieplej i przybiła mu zółwika
kaarolaa lubi tę wiadomość