WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nasza najbardziej sie leni w okresie przejsciowymmiedzy zima a wiosna i miedzy jesienia a zima..trudno okreslic do kiedy ..bo zalezy ile kot ma siersci
zreszta naszej kłaczki nie raz i w lato gdzie latajaMaka lubi tę wiadomość
-
no my musimy w weekend kupic naszej pooidelko do wody bo filigranowa pani z miesczki wody nie chce pic ;/
Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Dobra Kochane ja idę do mężusia...do łóżeczka ;p Dobranoc :*
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Możliwe że tak.. Ale ja jej wczoraj mówiłam że jeżeli się rozmyśliła to niech bierze go od razu bo ja się bardzo szybko przywiązuje... Ona go miała tydzień bo to kot jej syna... I powiedziała że jest w szoku że u nas tak szybko się zaaklimatyzowal bo u nich 3 dni siedział pod szafkami.. No i w ogóle nawet nie chciał do niej podejść.. A do mnie od razu i zaraz się łasił... Ja naprawdę zdążyłam go pokochać.
-
nick nieaktualny
-
Maka co za baba... ale dziewczyny mają racje weźcie kota ze schroniska26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹