WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:No teraz zaś się w pracy zaczyna sezon urodzinowy... Praktycznie 2 razy w miesiącu czeka mnie wyżerka ;p Ale zdecydowanie bardziej bym wolała żeby brzuch rosną z czegoś innego niż słodycze
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dostalismy odpowiedz od dr Wolskiego z Novum
Powiedzial ze super ze nie ma zylakow i ogolnie opis usg jest ok.. i ze male jadra nieoznaczaja ze nie ma tam plmnikow podpowiedzial zeby jeszcze dwa badania do kompletu zrobic i bedzie wszytsko co potrzebne i jakprzyjedziemy to sie skupimy tylko juz na szukani w jajeckach zolnierzykow
No to super wiadomość -
Ale kurde boje sie tych markerow jak cholera brzuch mnie boli z nerwow..niby mowil ze tam na usg nic nie wychodzi ale jakos poki nie bede miala tego na papierze to bede sie denerwowac ;/
-
Ania_84 wrote:sprobujemy ale markery i beta hcg chyba mu zrobie w tym tyg ;/
nawet nie wiedzialam ze beta HCG pokazuje u mezczyzn czy moze byc podejrzenie rakaMaka lubi tę wiadomość
-
ehh wiem ale jakis stresik jest
szczegolnie ze u Michala jest spore obciazenie ;/
A jeszcze teraz martwie sie tesciowa ehh ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi ogolnie dopisuje tylko gdzies ciagle mi chodza te wszytskie badania po glowie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh terz wawa sie nie przejmuje.. bo juz plan dzialania jest tylko tymi markerami
Maka lubi tę wiadomość
-
Kurde... wczoraj dokarmilismy taka sunie labradora.. i Michal nawet chcial ja wziasc bo nie bylo własicieli ale bylam przekonana ze to sasiadow a tu teraz cyztam na FB ze szukaja tej suni ma 12 lat i ma alergie pokarmowa ;/ cholera czemu jej nie wzielismy juz bym byla w domku ;/
-
nick nieaktualnyto ja szłam, ktoregos dnia do pracy i szczeniak hasky chodził w parku...widac było, ze albo sie zgubił, albo uciekł...gdybym wracała do domu to bym go tez zabrała, ale nie do pracy...a na drugi dzien pojawiło sie ogłoszenie na słupach o tym szczeniaku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny