WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam paranienormalnego obok juz mu sie właczaja romanse
oo na bocianie dziewczyny podpowiedzialy zeby sprobowac sie dosta c do poradni genetycznej i moze by tam dali skierownie na badania na nFZ -
Maka wcale sie nie dziwie ze czytasz , to normalne
A kociak odbil cie torche od mysli to koty potrafia doskonale -
Ania_84 wrote:Ja mam paranienormalnego obok juz mu sie właczaja romanse
oo na bocianie dziewczyny podpowiedzialy zeby sprobowac sie dosta c do poradni genetycznej i moze by tam dali skierownie na badania na nFZ
Mój nienormalny śpi..;p No to poczytaj, może uda się coś zaoszczędzić. -
sprobujemy ale markery i beta hcg chyba mu zrobie w tym tyg ;/
nawet nie wiedzialam ze beta HCG pokazuje u mezczyzn czy moze byc podejrzenie raka -
http://eurologia.pl/g/246,markery-nowotworowe
to jeszcze dla pewnosci zrobie mu ten LDH i bedzie komplet -
haaloooooo
wstawać pijaki
Ania ja właśnie słyszałam o tym że podwyższone bhcg u facetów wskazuje na problemy nowotworowe. Najprostsza metoda to dać facetowi test ciążowy, żeby nasikał jak dwie kreski to już jest źle.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
DZien doberek ja w drodze do pracy ehh mała mam nadzieje ze to nie beda żadne nowotworowe sprawy za dużo juz złych info juz mi się śnią głupoty dzis śniło mi się ze wypadła mi moja 3 mleczna i pokazywała to mężowi ja chyba w psychiqtryku wyladuje
-
Dostalismy odpowiedz od dr Wolskiego z Novum
Powiedzial ze super ze nie ma zylakow i ogolnie opis usg jest ok.. i ze male jadra nieoznaczaja ze nie ma tam plmnikow podpowiedzial zeby jeszcze dwa badania do kompletu zrobic i bedzie wszytsko co potrzebne i jakprzyjedziemy to sie skupimy tylko juz na szukani w jajeckach zolnierzykow
Maka, kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość