WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a martwiłam się, że dziś nic nie zjem haha
Ja uwielbiam stać nad garami.. ale jak nie mam dla kogo gotować to dla mnie samej się nie opłacaMalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:o boszzzeee. ale wczoraj popiłam
znajomi przyszli, miała byc kawa, a skonczyło się o 12 w nocy wycieczką do monopolowego po kolejna flaszeczkę ;P
chyba mam lekkiego kaca
Czytam twojego posta i tak sobie przypomniałam jak się wybraliśmy pare tygodni temu na piwko ze znajomymi. A skończyło się piciem 0,7 na rynku w naszym mieście. Oj przypomniały mi się czasy liceum, hehe. A skończyło się na tym ze nas straż miejska przegoniła i cudem boskim nas nie zamknęli za spożywanie w miejscu publicznym.
Jaki człowiek stary taki durny, jakby się w domu nie można bylo opićMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:a martwiłam się, że dziś nic nie zjem haha
Ja uwielbiam stać nad garami.. ale jak nie mam dla kogo gotować to dla mnie samej się nie opłaca
doskonale to rozumiem jak nie było małża to w ogóle prawie nie gotowałam
na święta będziesz się mogła wykazać, jak gaszek przyjedzie -
MalutkaEve wrote:przejeść czego? ja zjem
A dziś rosołek, potem ziemniaczki z suroweczka i kurczakiem. I upieklam drozdzowke z jabłkami i cynamonem. Starczy dla koleżanek z ovuJaponeczka z Porcelany, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Malutka wtedy to tak a że on chłop jak dąb to mogę duużo gotować
ale tylko na tydzień przyjedzie a potem to w styczniu może w końcu wróciMalutkaEve lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Mała niestety ale będę się musiała nim podzielić z jego dziadkiem, który mieszka daleko, a nie ciekawie z nim jest.. więc pewnie kilka dni posiedzi ze mną tylko ale Sylwester na szczęście razem spędzimy
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Czytam twojego posta i tak sobie przypomniałam jak się wybraliśmy pare tygodni temu na piwko ze znajomymi. A skończyło się piciem 0,7 na rynku w naszym mieście. Oj przypomniały mi się czasy liceum, hehe. A skończyło się na tym ze nas straż miejska przegoniła i cudem boskim nas nie zamknęli za spożywanie w miejscu publicznym.
Jaki człowiek stary taki durny, jakby się w domu nie można bylo opić
bo się czasem człowiekowi wydaje, że ma ciągle mam 20 lat
hehehe nasza wydolność nie jest już taka jak dawniejmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Malutka wtedy to tak a że on chłop jak dąb to mogę duużo gotować
ale tylko na tydzień przyjedzie a potem to w styczniu może w końcu wróci
Kochana nie zazdroszczę Wam tej rozłąki, ale zarobi kaskę i wróci do Ciebie stęskniony będziesz musiała być mega wydolna hihihi
a potem dołączysz do nas o staranie się o fasolkę i podzielisz z nami te nerwy, które skracaja nam zycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Mała niestety ale będę się musiała nim podzielić z jego dziadkiem, który mieszka daleko, a nie ciekawie z nim jest.. więc pewnie kilka dni posiedzi ze mną tylko ale Sylwester na szczęście razem spędzimy
nie lubięęęę Sylwestra my chyba spędzimy go w łóżkucelia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Kochana nie zazdroszczę Wam tej rozłąki, ale zarobi kaskę i wróci do Ciebie stęskniony będziesz musiała być mega wydolna hihihi
a potem dołączysz do nas o staranie się o fasolkę i podzielisz z nami te nerwy, które skracaja nam zycie
Ja Was wspierać będę a nie dzielić nerwy na razie to jeszcze mierzę sobie temp ale będę musiała to rzucić.. buuu
A rozłąki też nie zazdroszczę sobie.. ale już coraz bliżej. I nigdzie go już nie puszczam ! albo ze mną jedzie albo w ogóle26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja Was wspierać będę a nie dzielić nerwy na razie to jeszcze mierzę sobie temp ale będę musiała to rzucić.. buuu
A rozłąki też nie zazdroszczę sobie.. ale już coraz bliżej. I nigdzie go już nie puszczam ! albo ze mną jedzie albo w ogóle
ja tez nie mierzę, nie ważę, nie sprawdzam, nie robię nic w tym cyklu poza dużą ilością trochę luzu psychicznego potrzebuję -
MalutkaEve wrote:ja tez nie mierzę, nie ważę, nie sprawdzam, nie robię nic w tym cyklu poza dużą ilością trochę luzu psychicznego potrzebuję
Ja oglądam 2 odc. In vitro- w oczekiwaniu na dzieckoMalutkaEve lubi tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹