WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też w pracy ..do 15 a ja od 14-18
A wieczorkiem siadam z winkiem .. co by sie rozluznic
Teraz kawka - musze bo padam na pyszczek .. a tu 4 h wykładów z jednej strony mi sie chce isc - oderwać od wszystkiego a z drugiej poleżałabym -
A ja dziś też postanowiłam zostać w łóżku dziś.. coś niewyraźnie się czuje.. a muszę ogarnąć chałupkę i popracować trochę.. blee26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
no ja tez mam troche pracy, prace mgr próbuje napisać :p ale szczerze nie chce mi się, jakoś mnie głowa pobolewa od rana.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Ja dzisiaj specjalnie przyleciałam na stacje żeby zobaczyć Twój wykres bo neta na weekend nie mam bo w puszczy jesteśmy a tu taka informacja no trudno
Obym w nast cyklu została forumową ciocią. Buziole Malutka
Kochana mnie jest już wszystko jedno staramy się i nic nie wychodzi, więc malzyk idzie na badania wymazów z cewki oraz seminogram, juz ma skierowanie, a ja sobie zrobie badania hormonów i progesteron i zobaczymy
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Malutka Twój był w szoku? U mnie mój nie wykazuje jakiegoś stresu twierdzać że nie ma co się starać,a samo przyjdzie dlatego o niczym go nie informuje;)
mój wszystko chce wiedzieć więc przeżywamy to razem
by the way, już sie konca @ nie mogę doczekać, taka mam na niego ochotęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:mój wszystko chce wiedzieć więc przeżywamy to razem
by the way, już sie konca @ nie mogę doczekać, taka mam na niego ochotę
Mój chciał wszystko wiedzieć dopóki w tym cyklu się nie odwiedział hehe
Dziś powiedział mi teskt - jesli tym razem się nie uda - masz mi nic nie mówic tylko zaciagać do wyrka heheMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mój chciał wszystko wiedzieć dopóki w tym cyklu się nie odwiedział hehe
Dziś powiedział mi teskt - jesli tym razem się nie uda - masz mi nic nie mówic tylko zaciagać do wyrka hehe
kochane te nasze chłopaki
ja już mam lepszy humor, ale wczoraj to sobie nie mogłam miejsca znaleźć...
jeszcze Mama przyjechała w odwiedziny jakby czuła, że mi źle..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba w ogóle wczoraj był taki dzień - ja miałam prze okropnego doła wieczorem .. a dziś już mi lepiej
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Chyba w ogóle wczoraj był taki dzień - ja miałam prze okropnego doła wieczorem .. a dziś już mi lepiej
trudno nie mieć doła Anulka jak @ nawiedza bezczelnie
dzisiaj mnie już też lepiej i zaraz coś wykombinujemy z małżykiem, bo piękne słońce za oknem -
Mnie wczoraj małż wyciagnał na psacer po lesie wzieliśmy psiaka i poszliśmy w las... cudowne zapachy - kocham zapach lasu
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mnie wczoraj małż wyciagnał na psacer po lesie wzieliśmy psiaka i poszliśmy w las... cudowne zapachy - kocham zapach lasu
ooo ja też uwielbiam las a już dawno nie bylismy na takim spacerku po lesie
zapach sosenek, runa leśnego, grzybów..... egghhhh -
Ja się świąt doczekać nie mogę bo moje duże szczęście przyjeżdża u mnie też ładna pogoda.. a ja trochę zakatarzona.. wezmę psy na krótki spacer zaraz. Ja dziś robię strajk i nie gotuję obiadu, wproszę się do kogoś
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja się świąt doczekać nie mogę bo moje duże szczęście przyjeżdża u mnie też ładna pogoda.. a ja trochę zakatarzona.. wezmę psy na krótki spacer zaraz. Ja dziś robię strajk i nie gotuję obiadu, wproszę się do kogoś
my tez zaraz na spacerek, a potem zapraszam na obiadek do nas
nie wyszukany bo krokieciki z sosem grzybowym, ale pyyyyszne są -
Ja ide wyregulowac brwi lekki makijaz i smigam do szkoly
Ps. wczoraj z Miskiem podjeliśmy decyzje o nauce niemieckiego .. zobaczymy na ile nam tej chęci wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 11:11
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja się świąt doczekać nie mogę bo moje duże szczęście przyjeżdża u mnie też ładna pogoda.. a ja trochę zakatarzona.. wezmę psy na krótki spacer zaraz. Ja dziś robię strajk i nie gotuję obiadu, wproszę się do kogoś
Zapraszam do nas. Uwielbiam gotować, jak mam wkurwa tym bardziej. Tak, ze nie mogą tego przejeść w domu...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja ide wyregulowac brwi lekki makijaz i smigam do szkoly
Ps. wczoraj z Miskiem podjeliśmy decyzje o nauce niemieckiego .. zobaczymy na ile nam tej chęci wystarczy
a my jesteśmy w trakcie rozmów z Panią od ang, żeby przychodziła do na do domu mało kontaktu z ang powoduje, że zaczynamy zapominać a baaardzo byśmy tego nie chcieli bedziemy sobie konwersować -
Malutka.. zawijam kiecę i lecę
Ania.. powodzenia w nauce26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹